Autor

Znawcy i eksperci-źródła wiedzy

rozek

Wysłana - 07 czerwca 2003 15:53    Edytuj Cytuj
Witam serdecznie, cieszę się że dzięki forum a zwłaszcza aktywnym formowiczom można uzyskać cenne wskazówki i informacje, tak trzymać!!!

mam prośbę szczególnie do ekspetrów, podajcie fachową literaturę n/t ODZYWIANIA i SUPLEMENTACJI z jakiej zapewne korzystacie (chodzi mi głownie o czasopisma i publikacje naukowe odnoszące się do badań naukowych np. medycyna sportowa itp. Za cenne informacje z góry dziękuje i nagradzam oczywiście sogiem

p.s. czasopisma typu Flex, MF, KiF mnie nie interesują

pozdrawiam Rożek

misOO

Wysłana - 07 czerwca 2003 15:57    Edytuj Cytuj

Pozdrawiam
misoo
Specjalista -

Mariusz_1979 KFD_Team

Wysłana - 07 czerwca 2003 16:16    Edytuj Cytuj
fachową literaturą są wiadomości z sfd.pl z działów Suplementacja, Atleta i Olimp, tylko trzeba jeszcze patrzeć kogo słuchać

Knowledge is the weapon
....Trust is a weakness

sfd.pl has you...

Pozdrawiam wszystkich

GET RICH OR DIE TRYING!

misOO

Wysłana - 07 czerwca 2003 16:16    Edytuj Cytuj
hrhr ale zes teraz dau

misOO

Pozdrawiam
misoo
Specjalista -

Mariusz_1979 KFD_Team

Wysłana - 07 czerwca 2003 17:11    Edytuj Cytuj
coś Ci się nie podoba chłopcze??

Knowledge is the weapon
....Trust is a weakness

sfd.pl has you...

Pozdrawiam wszystkich

GET RICH OR DIE TRYING!

misOO

Wysłana - 07 czerwca 2003 17:16    Edytuj Cytuj
tak..np. bialy fiat punto mi sie strasznie nie podoba...uwazam ze te kolor nie pasuje do tego modelu...

misOO

Pozdrawiam
misoo
Specjalista -

misiosz

Wysłana - 07 czerwca 2003 17:30    Edytuj Cytuj
a wedlug mnie najlepsza wiedze mozesz zdobyc na wlsnyc doswiadczeniach i na podstawie wymiany doswiadczen jaka mozna znalesc na SFD a zawsze jeszcze Wielcy z Olimpu ci jakby co dopowiedza.

Mariusz_1979 KFD_Team

Wysłana - 07 czerwca 2003 17:30    Edytuj Cytuj
mi białe punto też się nie podoba, tak samo jak zielona Tavria

Knowledge is the weapon
....Trust is a weakness

sfd.pl has you...

Pozdrawiam wszystkich

GET RICH OR DIE TRYING!

misOO

Wysłana - 07 czerwca 2003 17:33    Edytuj Cytuj
ale zeby zdobywac ta wiedze praktyczna to najpierw musi miec podstawowa teorie, a jeszcze lepiej jak sie dowie tych "pozaprogrampowych" bo w glowie nigdy za wiele...

mario: a mi sie nie podoba golf jedynka

misOO

Pozdrawiam
misoo
Specjalista -

ambroziak

Wysłana - 08 czerwca 2003 07:56    Edytuj Cytuj
Myślę, że na początek literatura podana w tych dwóch postach na formu Ci wystarczy. To, co znajdziesz w internecie, też...

S. Ambroziak

S. Ambroziak
Ekspert -

rozek

Wysłana - 08 czerwca 2003 12:20    Edytuj Cytuj
dzięki za info i oczywiście po sogu dla wszystkich, nie podajecie jednak żadnych publikacji n/t odżywiania czy suplementacji a Kozłowskiego i fizjologię to na studiach już przerabiałem czy naprawdę nie ma nic ciekawego w uczelnianych skrypciarniach? może jakiś kwartalnik pod red. profes.

Misio co do podstawowej wiedzy to powiem nieskromnie że już dawno ją posiadłem, pytam więc o "fachową literaturę" by się rozwijać, co do informacji z forum czy z netu owszem są bezcenne lecz nie zawsze pokrywają się z dowodami klinicznymi to co się świetnie sprzedaje nie zawsze działa (na jednych działa na drugich nie, np. efektem placebo), co do badań na zlecenie firm też podchodzę z lekkim dystansem (sam pracuje w firmie farmaceutycznej i wiem jak to jest)

informacji staram się szukać w niezależnych publikacjach lecz niestety jest ich coraz mniej

jeszcze raz dziękuje i pozdrawiam

Zmieniony przez - rozek w dniu 2003-06-08 12:29:22

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Znawcy i eksperci-źródła wiedzy

Strony:  pierwsza  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.