Znasz dobrego dermatologa ??? WEJDZ ...pomozesz mi ;)
Matrix89
Wysłana - 01 kwietnia 2007 16:03
Sprawdź swoje BMI
Witam all ... mam do was mała prosbe abysie jesli znacie jakiegos dobrego dermatologa dali mi jakies namiary :) bede wdzieczny .. chodzi mi o to ze chciałem usunac u niego blizny potradzikowe - zrobic ta mikrodermabrazje tylko własnie nie wiem gdzie sie wybrac ... moze ktos ma za soba taki zabieg to napiszcie gdzie robiliscie i jakie efekty no i koszta tez mozecie napisac ;) ułatwi mi to sprawe .. z góry wielkie dzieki ... pozdrawiam
p.s. dodam ze chodzi mi o Wrocek ...
Zmieniony przez - Matrix89 w dniu 2007-04-01 16:08:40
Zmieniony przez - Matrix89 w dniu 2007-04-01 18:14:00
"Staraj się dążyć do doskonałości, rób więcej niż możesz, kochaj przyjaciół, mów prawdę, bądź wierny oraz szanuj swojego ojca i matkę. Te zasady pomogą Ci osiągnąć mistrzostwo, uczynią Cię silniejszym, napełnią nadzieją i wskażą Ci drogę ku wielkości." - Joe Weider®
mikrodermabrazje możesz zrobic w gabinecie kosmetycznym a nie u dermatologa,koszt jednego zabiegu waha sie w granicach 180-250 zł,aby był efekt minimum 4 zabiegi....
1175548955000
Matrix89
Wysłana - 03 kwietnia 2007 15:56
"koszt jednego zabiegu waha sie w granicach 180-250 zł" u kogo ?? dermatolog czy kosmetyczka ?? ... jasne mozna zrobic u kosmetyczki ale ja jednak wolałbym pod okiem lekarza gdyz mam cere naczynkowata i słyszałem ze do takiej cery trezba dobrac odpowiednia "moc" (nie wiem czego tam sie uzywa chyba kwasów wiec odpowiednie kwasy bo mozna narobic sobie wiecej szkód niz pozytku ;/ pewniejszy bym chyba był gdyby zrobił mi to dermatolog (chociaz wiadomo nigdy nei mozna byc pewnym ;/) a poza tym to u dermatologa koszt wynosi od 100 d0 150 zł tak czytałem tu na forum <yes> wiec + na korzysc dermatologa .... dlategop jesli znacie dobrego derma. to mówcie ;) ...pzdr.
edit: prosba nadal aktualna ... nikt nie zna dobrego i godnego polecenia dermatologa ???;/;/
Zmieniony przez - Matrix89 w dniu 2007-04-14 23:41:07
"Staraj się dążyć do doskonałości, rób więcej niż możesz, kochaj przyjaciół, mów prawdę, bądź wierny oraz szanuj swojego ojca i matkę. Te zasady pomogą Ci osiągnąć mistrzostwo, uczynią Cię silniejszym, napełnią nadzieją i wskażą Ci drogę ku wielkości." - Joe Weider®
1175608571000
Hi-MEN
Wysłana - 23 kwietnia 2007 23:05
http://www.derma-puls.com.pl/ bardzo dobra klinika, moj kumpel tam chodzil gdy mial problemy z tradzikiem i po tym co widzialem na jego przykladzie to polecam. Mial tam wlasnie wykonywany zabieg likwidujacy blizny trwajacy chyba z 6 godzin ktory byl dosyc drogi ale efekt byl porazajacy
pozdrawiam
1177362337000
Matrix89
Wysłana - 24 kwietnia 2007 00:16
ok dzieki za konkret:) jak bys mógł jeszcze dowiedziec sie co to był za zabieg i ile kumpel zabulił to byłbym bardzo wdzieczny ;d ... pozdrawiam
1177366576000
Matrix89
Wysłana - 03 maja 2007 02:47
nadal szukam dobrego dermatologa znajacego sie na swoim fachu :)
zdr.
EDIT: nadal aktualne :p
Zmieniony przez - Matrix89 w dniu 2007-08-23 15:45:39
Zmieniony przez - Matrix89 w dniu 2008-02-18 19:53:56