Wysłana - 05 marca 2003 18:22 Przeniesiony przez Grasik z działu 'Fitness'.
Sprawdź ile procent masz tłuszczu
Jakies poltora miesiaca temu ojciec mi kupil masc na syfy . Zaczalem jej uzywac regularnie 2 razy dziennie zgodnie z instrukcja i co sie okazalo : Syfy po prostu zniknely . Mowie o czerwonych stanach zapalnych i przebarwieniach na twarzy . Masc jest firmy SCHERING i nazywa sie SKINOREN KREM . Fakt ze jest naprawde droga bo za 30 g placi sie 40 zl ale starcza to na 1,5 miesiaca i efekty jak dla mnie bardzo dobre . Od dwoch tygodni nie pojawil mi sie ani jeden stan zapalny na twarzy i co najwazniejsze PRZEBARWIENIA PO KROSTACH ZNIKLY . Myslalem ze to bedzie trwaly slad , a okazalo sie ze i to zniklo . Naprawde dla mnie masc - cud . Na ulotce pisze ze po dluzszym czasie stosowania daje TRWALE efekty i jestem w stanie w to uwierzyc bo jak narazie to najlepszy specyfik jaki mialem w reku , a mialem juz naprawde duzo .
"Twoje czyny mowią tak głośno o tym kim jesteś , że nawet nie slyszę co mówisz"
" Życie jem jak Milkę , Bo wiem że jestem lśnieniem I oka mgnieniem że będę wspomnieniem "
------------------------- TEXT TYGODNIA: mam 16 lat i tylko 164cm wzrostu co proponujecie z diete na wysokości -------------------------- twiters mi kazal wiec dopisuje: wszyscy Trojboisci tez będą rozbierani Profesjonalnie - bo przez Trojbojową doradczynie.
------------------------- Twarda, syntetyczna, leniwa i d****na Efka -------------------------
1046888304000
patriot
Wysłana - 05 marca 2003 19:26
Reklama , ale nie komercyjna .
" Życie jem jak Milkę , Bo wiem że jestem lśnieniem I oka mgnieniem że będę wspomnieniem "
1046888778000
verona
Wysłana - 05 marca 2003 19:29
wiesz co??? zglos sie do Scheringa... moze Ci cos odpala za taki dobry PR....
------------------------- TEXT TYGODNIA: mam 16 lat i tylko 164cm wzrostu co proponujecie z diete na wysokości -------------------------- twiters mi kazal wiec dopisuje: wszyscy Trojboisci tez będą rozbierani Profesjonalnie - bo przez Trojbojową doradczynie.
------------------------- Twarda, syntetyczna, leniwa i d****na Efka -------------------------
1046888984000
patriot
Wysłana - 05 marca 2003 19:53
Ehehe - No faktycznie jak teraz popatrzylem to wyglada jak reklama ,ale badz pewnna ze to tylko dla informacji .
1046890402000
MUTRA
Wysłana - 05 marca 2003 22:17
gówno daje :( miałeś fuksa
"jedyną drogą rozwoju jest ciągłe podnoszenie poprzeczki, jedyną miarą sukcesu jest wysiłek jaki włożyliśmy aby go osiągnąć" BROŃ (miecze,sai,itp.), DUŻY WYBÓR, TANIO!!!! INFO I PYT. NA MAILA MAFIA SFD RULEZ Szacunek Lojalność Zaufanie AGILITY HANDLER PRO sklep zawiesza działalność do odwołania
On też może być sportowcem. www.dssk.pl
1046899051000
patriot
Wysłana - 05 marca 2003 22:39
Ja wiem ze przebarwienia mi znikly po 2 tyg a syfy po ok 4 . Do tego wcinam jeszcze jakies tabletki z drozdzy piwnych i witaminki .
1046900377000
SaLvAtIoN
Wysłana - 06 marca 2003 12:19
fajne, tylko ciekawe czy na kazdego podziała
~~~~~~~~~~~ Moderator działów: *Nasze Hobby *Sporty Extremalne
"No SaLvAtIoN, no forgiveness"
~~~~~~~~~~~ Moderator działu: *Sporty Extremalne
1046949581000
patriot
Wysłana - 06 marca 2003 13:25
Salvation , wiem ze na mnie i na mojego kolege dziala . A na innych to ci nie powiem , ale pewnie to jest tak jak ze wszytkimi mascmi tego typu ze na niektorych dzialaja a na niektorych nie . Ta dziala podobno na wiekszosc .
1046953502000
SaLvAtIoN
Wysłana - 06 marca 2003 22:45
dokladnie, jak bedzie nadmiar kasy to mozna przetestować
~~~~~~~~~~~ Moderator działów: *Nasze Hobby *Sporty Extremalne
~~~~~~~~~~~ Moderator działu: *Sporty Extremalne
1046987103000
patriot
Wysłana - 07 marca 2003 07:24
Salvation a jak narazie to na stany zapalne mozesz kupic sobie davercin (antybiotyk w zelu) . Z moim doswiadczen widze ze zapalenia nikaja nawet 4 razy szybciej a masc kosztuje 10 zl (ale chyba na recepte jest )