Sportowe Forum Dyskusyjne
sport kulturystyka strongman fitness sztuki walki

∑ temat został odczytany 9224 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

SFD - Strona Główna | Uroda
Zna ktoś sposób na pieprzyki :> 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
słowa kluczowe: zna ktoś sposób pieprzyki
Autor "Zna ktoś sposób na pieprzyki :>"   

romario87
 Wysłana - 31 styczeń 2006 19:40        | zgłoś naruszenie regulaminu

Czy wogóle można pozbyć się pieprzyków :> Jezeli tak to w jaki sposób :> nio wyliczając wycinanie... moze sa jakieś maści :>:P:P:P

przyznaj SOG'a

SHALALA
 Wysłana - 31 styczeń 2006 20:00      [zgłoszenie]

tylko operacyjnie

LET'S PLAY
[f.sfd.pl/sb.asp?w=400&p=2/images2006/20060924221939.jpg]

przyznaj SOG'a

oska5
 Wysłana - 31 styczeń 2006 20:43      [zgłoszenie]

jw. i jesli nie chcesz aby powstawały nowe lub zeby powstawalo ich o wieeeeeele mniej to latem jak sie opalasz stosuj kremy z filtrem

"Ten tylko jest wolny,
kto na wysokość wstępuje bez uciech,
a schodzi z niej bez żalu..."

przyznaj SOG'a znawcy

el nino
 Wysłana - 31 styczeń 2006 20:46      [zgłoszenie]

Raczej domowymi sposobami nic nie zdziałasz.
Idź do dermatologa a on Ci wytnie te które chcesz (oraz te które można) bezboleśnie prawie.

Jedyną rzeczą której powinniśmy się bać jest sam strach

przyznaj SOG'a

stripped
 Wysłana - 31 styczeń 2006 22:32      [zgłoszenie]

Ale chyba po takim wycinaniu zostaja blizny ? a usuwanie laserowe? podobno po laserowym nie ma blizn

przyznaj SOG'a

el nino
 Wysłana - 1 luty 2006 11:54      [zgłoszenie]

Nie wiem jak jest po laserowym, ale usuwanie chirurgiczne nie zostawia aż tak bardzo widocznych blizn. Przeciez pieprzyki za duże nie są.
A jakie są koszta usuwania laserowego?

Jedyną rzeczą której powinniśmy się bać jest sam strach

przyznaj SOG'a

malutka_k
 Wysłana - 1 luty 2006 11:56      [zgłoszenie]

no nie ma ! jezeli pieprzyk ma tendencje cerniakowe to usuna go za darmo pewnie...ale jesli tobie przeszkadzaja to bylby to juz zabieg upiekszajacy i sam sobie musisz placic :Dusuniecei jednego pieprzyka kosztuje ok 100 zl

przyznaj SOG'a specjaliście

JonnyB
 Wysłana - 1 luty 2006 15:16      [zgłoszenie]

Ja usunąłem miesiąc temu pieprzyk, który miałem na czubku nosa!
Zabieg był darmowy (pieprzyk z tendencją czerniakową), w najlepszym (podobno) gabinecie w Białymstoku. Lekarz użył lasera (nie pamiętam dokładnie ale chyba argonowego). Sam zabieg był bezbolesny i trwał jakieś 4 sek.!! Już po 5. dniach nie było żadnego śladu!
Żałuję tylko, że nie trafiłem do tego gabinetu od razu. Wcześniej inny lekarz wypalał mi to laserem CO2 (karbonowym) i została mi po tamtym zabiegu blizna ( pieprzyk też :-/ ), którą teraz muszę jakoś usunąć. Dlatego radzę najpierw dobrze obadać dostępne gabinety i porządnie skonsultować się z lekarzem :)
Jeszcze słowo o działaniu lasera argonowego(?). Usuwa on przebarwienia w skórze w zasadzie bezinwazyjnie. Duża dawka energii zostaje skierowana na barwnik, w wyniku czego zostaje on dosłownie spalony wewnątrz skóry. Po kilku dniach zostaje wchłonięty i nie ma po nim śladu. Bezpośrednio po zabiegu może występować miejscowe oparzenie (w miejscu barwnika). Wiem że tą samą metodą usuwa się obecnie również tatuaże.

Pozdro

"Człowiek naprawdę posiada tylko to, co jest w nim."
Oscar Wilde

przyznaj SOG'a

dropX
 Wysłana - 5 luty 2006 10:32      [zgłoszenie]

JonnyB mozesz podac adres tego ganinetu??(tez jestem z bialegostoku) mozna tez prywatnie, czy tylko ze skierowaniem.

przyznaj SOG'a

JonnyB
 Wysłana - 5 luty 2006 13:57      [zgłoszenie]

Specjalistyczny Ośrodek Dermatologiczny DERMAL, wszystkie informacje i telefon do rejestracji znajdziesz na ich stronie: [www.dermal.pl]
To niepubliczny ZOZ więc nie potrzeba skierowania.
Polecam!

"Człowiek naprawdę posiada tylko to, co jest w nim."
Oscar Wilde

przyznaj SOG'a

Pavlo
 Wysłana - 8 luty 2006 00:05      [zgłoszenie]

ja mialem usuwane znamiona laserowo z klatki i plecow, niestety wyszlo ze mam sklonnosci do keloidów :/ (przerosniete blizny) blizna to koleczko troszke wieksze niz znamie. niestety jest to droga sprawa

Moderator Działu Sporty Ogólnorozwojowe - [http://www.sfd.pl/Sporty_og%C3%B3lnorozwojowe-f101.html]

przyznaj SOG'a
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 3 strony.   | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Zna ktoś sposób na pieprzyki :>

Strony: 1 2 3

<< Zwiększyć wytrzy. i sprężys. skóry / Dziarka w trojmiescie >>

Podobne: Prosty sposób na młodą skórę | DOMOWE SPOSOBY NA ŁADNY WYGLĄD :] | Słońce i pieprzyki | Depilacja pomoże ktoś? | blizny i solarium (masz czas i sie znasz to zajrzyj:)) | krem nawlżający- nie mogę znaleźć :(

Warto przeczytać: njalepsza maĹ>?? na kontuzje | njalepsza maĹ>?? na kontuzje re | poznań instruktor | ymatize z force | Wypracowany biceps hantelko 10kg | biaĹ,ko pocz?.tkuj?.cy | zewn?.trz klaty | usun?.Ĺ,em mastie | Ĺ>ciskaj?.ce | storm shock therapy olimp tcm | rozpi?Ttki Ĺ>ciskaj?.ce | storm shock therapy olimp mct | jaki atlas do ??wiczeĹ" kupi?? 2009 | jak dlugo stosowac masc konska | drol CISSUS | wyciskanie Ĺ>ciskaj?.ce | trening na siĹ,e bez masy | jak bohaterzy filmĂłw akcji | skoki narciarskie 2010

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL