Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Zna ktoś sposób na pieprzyki :>

fisha

Wysłana - 15 lutego 2006 12:11    Edytuj  Cytuj
taaa ;] mozna za darmo lub prywatnie płacąc :P ja mialam juz duzo usuwanych ale i tak jeszcze sie wybieram ;]

JonnyB

Wysłana - 19 marca 2006 09:27    Edytuj Cytuj
Wczoraj byłem u dermatologa i dowiedziałem się kilku rzeczy, więc w ramach sprostowania mojej pierwszej wypowiedzi: laser nazywa się erbowy (a nie argonowy jak napisałem), a w ogóle to lekarz usunął mi znamię czymś o nazwie IPL [aj pi el ]. Cokolwiek to jest - polecam. Szybko i bez śladu usuwa przbarwienia, znamiona, pieprzyki i tatuaż. Z kolei laser erbowy służy m.in. do usuwania blizn.

"Człowiek naprawdę posiada tylko to, co jest w nim."
Oscar Wilde

malutka_k

Wysłana - 19 marca 2006 13:58    Edytuj Cytuj
A za ile tak mozna usunac blizne?? bo ja mam na kolanie taka brzydka
Specjalista -

JonnyB

Wysłana - 19 marca 2006 15:57    Edytuj Cytuj
Niestety malutka, ceny (jeszcze) nie znam. Z niewiadomych przyczyn lekarz nie wziął kasy za zabieg; podejrzewam że zapłacę dopiero po serii zabiegów. Bo usunąć bliznę można od razu ale z większym ryzykiem, lub w ciągu kilku zabiegów i bez ryzyka. Ja mam bliznę na twarzy więc wybrałem tę drugą opcję. Najlepiej zadzwoń do jakiegoś gabinetu i zapytaj o cenę, możesz choćby do tego, którego adres podałem wyżej

Oscar Wilde

ulcia1391

Wysłana - 11 września 2006 22:43    Edytuj Cytuj
Jonny B mozesz powiedziec cos wiecej o zabiegu tym laserem erbowym?? np: czy miales tylko 1 zabieg czy klika zeby usunac tego pieprzyka?? czy zostal ci po nim jakis slad? pozdrawiam serdecznie:)

JonnyB

Wysłana - 11 września 2006 23:32    Edytuj Cytuj
Laserem erbowym lekarz usuwal blizne, natomiast znamie jakims IPL. Po zabiegu pieprzyk znacznie sie zmniejszyl ale zostala jeszcze mala, ledwo widoczna kropka. Wybieram sie wiec niedlugo na drugi zabieg z IPL, mysle ze juz ostatni. Pozdrawiam

Oscar Wilde

kisiak

Wysłana - 04 listopada 2006 13:39    Edytuj Cytuj
JohnyB a moglbys mi napisac jakiej wielkosci byl ten Twoj pieprzyk? Czy to IPL działa bez znaczenia na rozmiar znamienia? Bo ja mam dość duży-ok. 6mm średnicy i troche wystajacy. Orientujesz sie czy by to zadziałało?

thatman

Wysłana - 04 listopada 2006 13:48    Edytuj Cytuj
przy takim "6mm" proponuje się udać do pzychodni onkologicznej,...wytną,zbadają.....blizna niestety zostanie.

*(LOUD)*

malutka_k

Wysłana - 04 listopada 2006 14:50    Edytuj Cytuj
prywatnie jak sie p[ojdzie do poradni dermatologicnzej to usuwaja za ok 70 zl
Specjalista -

lukaszk99

Wysłana - 13 kwietnia 2007 01:11    Edytuj Cytuj
Sory że odświeżam ale czy te lasery usuwają pieprzyki lekko wypukłe z okolicy ust???

Odpowiedzi jest na 3 strony.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Zna ktoś sposób na pieprzyki :>

Strony:  pierwsza  1  3   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.