Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 696 razy
słowa kluczowe: zmiana  klubu 
Autor

Zmiana klubu

mateusznik

Wysłana - 13 października 2008 10:29    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

W tym sezonie wyrobiono mi kartę w miejscowym zespole który gra w klasie B. Przy okazji trenowałem w innej drożynie z juniorami no i trener powiedział że chciał by mnie zgłosić na rudne wiosenna do drużyny juniorów.
Z wyjęciem karty ze starego klubu nie powinno być problemów ale czy będę mógł grać już na wiosnę w nowej drużynie czy może muszę poczekać do następnego sezonu?

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 13 października 2008 11:17 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - Thermo Speed Extreme Mega Caps

CENA: 45.00zł
SFD - SFD Shaker

CENA: 8.00zł
Dymatize - Super Mass Gainer

CENA: 159.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,   odżywki białkowe,  odżywki na masę

Fazz

Wysłana - 13 października 2008 11:17    Edytuj Cytuj
Nie do nastepnego sezonu ale do nastepnej rundy do okienka transferowego zeby mozna bylo Cie zarejestrowac.

WKS Śląsk Wrocław

Driss

Wysłana - 13 października 2008 16:45    Edytuj Cytuj
Jeżeli klub odda Ci karte i w następnym okienku transferowym Cię zgłoszą to nie powinno być problemu :)

mateusznik

Wysłana - 13 października 2008 17:17    Edytuj Cytuj
Ok dzięki za pomoc. A tak po za tym to jaki jest przybliżony koszt wyrobienia karty? No i jeszcze jedno pytanie. Bo słyszałem że w tym nowym klubie w przeciwieństwie do mojego obecnego zawsze robią przeszkody jak ktoś chce odejść z wychowanków. Wiec czy z racji tego ze jestem jakby wychowankiem poprzedniego klubu to nie będzie potem problemów z wyciągnięciem karty?

Driss

Wysłana - 13 października 2008 17:32    Edytuj Cytuj
Wszystko zależy od klubu czy dadzą Ci karte czy nie. Znam przypadek, że od zawodnika wołali 4 tys w lidze okręgowej za karte :)

meriam

Wysłana - 16 kwietnia 2010 19:55    Edytuj Cytuj
hej:) Mam pytanie i prośbę. Mój najlepszy przyjaciel własnie gra we Francji w drużynie piłkarskiej już od 10lat. Jest na pozycji Obrońca, tylko on pragnąłby trenować w Polsce a najbardziej Kraków, bo był tu już 6 miesięcy.Powiedzcie mi jak można mu pomóc, aby go przenieść z Francji do Polski. Jestem naprawdę bardzo dobry:)

Kill3rek

Wysłana - 17 sierpnia 2010 12:03    Edytuj Cytuj
meriam. jak chcesz mu pomóc to odradź mu to ;) spójrz na polską piłkę...

Lloris

Wysłana - 17 sierpnia 2010 20:33    Edytuj Cytuj
A ja mam inny problem,
w tym sezonie grałem w pewnym zespole w B-klasie i po sezonie klubu już nie ma... nie zgłoszony do żadnej ligi, i czy w tym momencie mogę wyrobić kartę w innym klubie i grać od nowego sezonu w nowym klubie ?

Kibic Werderu Brema to ja !

Eiden

Wysłana - 17 sierpnia 2010 23:49    Edytuj Cytuj
Najlepiej powiedz o sytuacji w nowym klubie, pogadaj z trenerem i prezesem i wszystko się wyjaśni, ale jeśli klub się rozpadł to domyślam się, że stajesz się wolnym zawodnikiem.

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.