Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Zmęczenie again ... coś z sikaniem.

RM1984

Wysłana - 19 czerwca 2009 21:05    Edytuj  Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Witam,
od jakiegoś czasu czuję się coraz gorzej. Mega osłabienie, zmęczenie znużenie, brak chęci do czegokolwiek, obojętność, poddenerwowanie+ mega potliwość(wczoraj np. grałem w piłkę to koszulka była jakby wpadł do basenu..z głowy to kapało ba leciało ciurkiem). Poza tym jakiś dziwny problem z podbrzuszem.. byłem u chirurga gdyż podejrzewałem przepuklinę(wiadomo siłka itp bieganie), ale spoko nic nie wykazało. Jednakże tuz pod pępkiem.. mięsień prosty? (nie moja działka tylko tak sie domyślam) po prawej stronie jakby była bardziej wybrzuszona.Zwłaszcza gdy napinam mięśnie brzucha to jeszcze się uwypukla, ale wraca do "normalności" gdy luzuję. No i lekkie problemy z sikaniem tzn. dłużej sikam, i tak jakby parcia nie było tylko coś blokowało pęcherz. I jak to mówił M.Kondrat nie dowysiusiwuję się... muszę lekko zaprzeć i ost krople wylecą.
Pzdr proszę o rady.
ps. prostata? 25lat mam jak co.
pps. martwi mnie takie ogólne zamulenie, może hormony, ale wyniki dopiero w nast tyg bedą tarczyca i testosteron.

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 19 czerwca 2009 21:10 
W większości przypadków polecamy:

SFD - SFD WPC Protein ECONO v2

CENA: 31.00zł
Nutrend - Flexit drink

CENA: 46.00zł
Olimp - Gain Bolic 6000

CENA: 122.40zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

donJAZYResko

Wysłana - 19 czerwca 2009 21:10    Edytuj Cytuj
Pierwsze co to musisz się wybrać do Neurologa na kompleksowe badania krwi.
Z tym niewysiusiwaniem się do Urolog. Więc taka kolejność. Mogą być jakieś niedobory, a raczej są napewno, tak więc badania to konieczność. Pzdr..

Wiesz co, spróbuj szczeknąć, jedno jest pewne;
groźny to ty jesteś, ale tylko przez internet.
Specjalista -

Saida

Wysłana - 19 czerwca 2009 21:12    Edytuj Cytuj
Co? Do neurologa na badania krwi?

donJAZYResko

Wysłana - 19 czerwca 2009 21:14    Edytuj Cytuj
Mój błąd
Do Neurologa, bo zaburzenia są z układu nerwowego
Skierowanie na badania da ogólny

Wiesz co, spróbuj szczeknąć, jedno jest pewne;
groźny to ty jesteś, ale tylko przez internet.
Specjalista -

RM1984

Wysłana - 19 czerwca 2009 21:32    Edytuj Cytuj
Wiem czekam na all z badań krwi i testo i tarczyca.

RM1984

Wysłana - 23 czerwca 2009 18:44    Edytuj Cytuj
Witam,
wyniki badań. Wg mnie nic nie ma niepokojącego, ale ja się nie znam tylko porównuję wynik i przedział ;)
Proszę o konstruktywne odpowiedzi. (nie konsultowałem z lekarzem tylko odebrałem wyniki jutro ew. skonsultuję).

http://img145.imageshack.us/img145/9317/1cz.jpg

http://img145.imageshack.us/img145/4435/2cz.jpg

Pozdrawiam

RM1984

Wysłana - 24 czerwca 2009 18:42    Edytuj Cytuj
Mógłby ktoś zajrzeć w te wyniki?

nikepro

Wysłana - 24 czerwca 2009 22:26    Edytuj Cytuj
Zawsze jak jest coś nie tak z którymś z wyników to będziesz miał podkreślone automatycznie.

jak napne brzuch tez mam z prawej wybrzuszony wiec bez obaw ;)
sprawa pocenia sie w czasie wysiłku to kwestia indywidualna raczej.

z tym sikaniem możesz sie faktycznie wybrać do urologa bo takto ciężko cokolwiek powiedzieć.

a jak sie odżywiasz ?

RM1984

Wysłana - 24 czerwca 2009 22:42    Edytuj Cytuj
Jem właściwie wszystko bez szczególnej diety. No tylko, ze od tej strony co mam to wybrzuszenie to może bo ja wiem mięsień naciągnięty i takie dziwne uczucie a wybrzuszenie to tak przy okazji;) No martwi mnie to lanie więc urolog raczej w najbliższym czasie zawita. Co do pocenia to właściwie chyba masz racje ze to indywidualna sprawa.
ps. co jem to w związku z czym? jak co to na pewno tez nie ograniczam słodyczy wcinam jak mnie najdzie ochota. warzywa wiadomo, jogurty. obiady jestem na kuchni rodziców także nie wybrzydzam że ma być coś innego.

Saida

Wysłana - 24 czerwca 2009 22:49    Edytuj Cytuj
A widzisz,tak sobie pomyślałam,że jak masz za dużo węglowodanów w diecie, to mogą Cię "zamulać", chociaż to też bardzo indywidualna reakcja.

Paaarys

Wysłana - 24 czerwca 2009 22:59    Edytuj Cytuj
Myśle, że spanikowałeś za bardzo, ja też ostatnio pocę się jak świnia chociaż nic się nie zmieniło u mnie. To wina tego, że jest po 28 stopni na zewnątrz. Może reagujesz na ciśnienie, czyli jesteś meteopatą.

Może bierzesz kreatyne, często ludzie się bardziej pocą po niej, albo przesadziłeś z jakimiś suplami

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Zmęczenie again ... coś z sikaniem.

Strony:  pierwsza  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.