Witam.Czy zielona herbata na zimno dziala tak samo,czy trzeba ja zawsze pic na goraco?Jesli na zimno jest ok,to czy moge ja pic caly czas np. zamiast wody?
Pij zieloną herbate i zagryzaj hamburgerami z MM a na bank schudniesz . NA odchudzanie to dobre są ćwiczenia i dieta , jakoś tam oddziałuje na przemiane materi pozytywnie i na redukcje tk. tłuszczowej , ale jak smpa piszę chyba liczysz na cud , a bez diety nie ma cudów:D Możesz ją pić , tylko kup jakąs sypaną , a nie w torebkach i jeszcze lepiej pozyskuj ze sprawdzonego źródła ( wiem , że to w dzisiejszych czasach ciężko ).
1245569303000
domer KULTURYSTYKA.PL
Wysłana - 21 czerwca 2009 10:13
Mozesz pic, tylko nie do posilkow. Pij miedzy posilkami. Oczywiscie efektow redukujacyach tkanke tluszczowa nie ma co sie spodziewac, ale dzialanie prozdrowotny ma.
Zmieniony przez - domer w dniu 2009-06-21 10:13:59
Moderator działu Odżywianie
Ekspert -
1245572025000
kaniola
Wysłana - 21 czerwca 2009 11:30
Kapsów z wyciągiem z zielonej herbaty nie trzeba gorącą wodą popijać, więc... Pij spokojnie w takich ilościach, jak lubisz (no, chyba, że to puder herbaciany, wtedy przesadzać nie można) i w takiej temperaturze, jak lubisz. Szczególnie, jeśli jesteś na low carb, bo pomaga trawić tłuszcze.
W ramach ciekawostki: Są nawet takie rodzaje herbaty zielonej, które da się przyrządzać od razu na zimno (np. Hojichia)
Dobrze, jestem brzydka. Prawie tak jak ty. Tym bardziej apeluję do Twojego sumienia. Bierzmy ślub! Przecież to nieludzkie mieszać w to jeszcze dwie niewinne osoby...