Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 4258 razy
słowa kluczowe: zielona  herbata 
Autor

Zielona herbata

Lion94

Wysłana - 12 września 2008 18:06    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Siema! Pije zieloną herbatę od 4 dni i widzę ze znacznie pogorszyła się moja twarz... chodzi mi o pryszcze mam ich teraz gdzieś z 30 (porażka) no ale przeczytałem że organizm oczyszcza się z toksyn itp... i mam pytanie po ilu dniach mi to zejdzie? bo nie wiem czy kontynuować to dalej czy zrezygnować jeżeli ma to trwać np. miesiąc .

Z góry bardzo dziękuję za pomoc

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 12 września 2008 18:10 
W większości przypadków polecamy:

Universal Nutrition - Shock Therapy

CENA: 139.00zł
SFD - SFD Shaker

CENA: 8.00zł
Trec - Magnum 8000

CENA: 120.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,   odżywki białkowe,  odżywki na masę

Platun

Wysłana - 12 września 2008 18:10    Edytuj Cytuj
Heh pewnie te pryszcze to są te toksyny :) Więc pewnie jak będziesz pił ją dalej to będziesz miał dalej te pryszcze ale za to będziesz miał mniej toksyn w ciele. pozdro nie wiem czy na 100% mam racje ale jak chcesz to możesz jeszcze kupic sobie żel "clean and clear" na pryszcze (sam go używam [ale nie pije zielonej herbaty] i mam bardzo mało pryszczy i są one naprawdę małe.

Lion94

Wysłana - 12 września 2008 18:17    Edytuj Cytuj
Chyba się mylisz bo z tego co wyczytałem to najpierw ma się mnóstwo pryszczy a potem idealną cerę... ale ja chce wiedzieć ile to trwa?;/

Co do clean and clear to kolega już mi polecał... ale nie wiem czy mi zadziała będzie trzeba spróbować... :) skocze się jutro po to...

Jak dotychczas to używam Brevoxylu... zawsze dobrze się spisywał ale teraz nie chcą mi te pryszcze zejść...;/ smaruje nawet takimi grubymi "kluchami" te pryszcze a one nic dalej się trzymią...;/

labrentz

Wysłana - 12 września 2008 18:30    Edytuj Cytuj
pij ją regularnie to tak jak mówisz na początku toksyny wyjdąw postaci pryszczy zimna na ustach itd ale z czasem będzie ich coraz mniej.Wg mnie lepiej miec pare dni pare syfów a za to być zdrowszym:)

Lion94

Wysłana - 12 września 2008 19:04    Edytuj Cytuj
a jak będę w tym czasie jadł małe ilości słodyczy? (mówie o jakiś 3 kostkach czekolady dziennie i z 20g migdałów) lepiej wogóle nie jeść czy można w małych ilościach?

no spoko ale powie mi ktoś ile to trwa? ;( tylko mnie nie załamujcie ;(

Lion94

Wysłana - 12 września 2008 20:46    Edytuj Cytuj
Odświerzam ^^^^^

Platun

Wysłana - 12 września 2008 20:51    Edytuj Cytuj
Jak wyczytałem w sieci to trwa zależnie od człowieka jeden będzie miał tydzień, drugi miesiąc. ;)

Lion94

Wysłana - 12 września 2008 21:00    Edytuj Cytuj
hmm a możne po czym to poznać? bo mi jakoś chyba nowe pryszcze nie wyskakują ;d albo nie zauważam

Platun

Wysłana - 12 września 2008 21:31    Edytuj Cytuj
Hmmm tego się nie doczytałem :P Ale wydaje mi się , że każdy chłopak inaczej dojrzewa :) Jak rano wstajesz to umyj twarz porządnie w ciepłej wodzie i mydle, a wieczorami w clean and clear czy co tam masz :) Ja tak robię i powiem szczerze mam bardzo malutko syfków od czasu do czasu jakiś wyskoczy a tak to jest spokojnie ;)

Lion94

Wysłana - 12 września 2008 21:34    Edytuj Cytuj
Myje dziennie co najmniej jeden raz porządnie twarz... a w tygodniu raczej z rana czasu nie mam :/. Clean and clear jutro kupie... narazie myje się mydłem z algami... mało chemiczne... potem przejdę na szare... a czego ty używasz zamiast clean and clear?

pr3z3s

Wysłana - 12 września 2008 22:06    Edytuj Cytuj
pierwsze słyszę o takiej zależności. zielona herbata i pryszcze.

to tylko wasze domysły?

'tak wygląda chamstwo, jak się dorwie do szmalu'

Odpowiedzi jest na 3 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Zielona herbata

Strony:  pierwsza  2  3   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.