Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Autor

Zestaw Tryton III + stacja na nogi HZ3

ferenc

Wysłana - 02 stycznia 2009 16:55    Edytuj Cytuj
Ogólnie
http://img525.imageshack.us/my.php?image=dsc02232we0.jpg
Sprzęt doszedł szybko bo na 3 dzień od zaksięgowania wpłaconych pieniędzy. Wszystko w komplecie. Całość składa się łatwo, problem może być jedynie z czarnymi, plastikowymi częściami, które trzeba wbijać młotkiem, ale to tylko potwierdza wytrzymałość sprzętu.

Stojaki HS1
http://img525.imageshack.us/my.php?image=dsc02231ys6.jpg
Wytrzymałe i stabilne(przynajmniej na 6 dziurce). Guma na widelcach świetna, a same widelce szerokie.

Ławka Tryton
Co można napisać o ławwce...stabilna i wytrzymała
Kolorystycznie świetna, wygodna, bardzo łatwo przestawia się kąt.

Stacja na nogi HZ3
http://img525.imageshack.us/my.php?image=dsc02233zx0.jpg
Bardzo...wytrzymała i stabilna Jedyny minus to dość cienka rurka na którą zakłada się krążki. Podejrzewam, że po pewnym czasie się urwie.

Podsumowując oceniając cały sprzęt na usta cisną się tylko dwa słowa: wytrzymałość i stabilność.

Z modlitewnika i drążka, który również zzakupiłem jeszcze nie korzystałem, ale obiecuję, że recenzja się pojawi.

Zmieniony przez - ferenc w dniu 2009-01-02 17:01:00

DUDA_ Kelton

Wysłana - 06 stycznia 2009 08:47    Edytuj Cytuj
ferenc Dzięki bardzo

Pozdrawiam Duda

Doradztwo porady dot.sprzętu do siłowni. Skontaktuj się ze Mną
www.kelton.pl

baranek_

Wysłana - 08 stycznia 2009 16:37    Edytuj Cytuj
Witam, ostatnio dostałem od żony i teściowej ławeczke tryton + stacja do ćwiczenia nóg. Po złożeniu ławki byłem pod wrażeniem przemyślanej konstukcji. Ławka lekka, bardzo wytrzymała i stabilna. Bardzo istotną zaletą jest również możliwość ośmio stopniowej regulacji oparcia, w tym skos w dół, jak i pięć stopni regulacji siedziska. Ławeczka bardzo wygodna, szerokie oparcie (myślałem że to będzie wada przy rozpiętkach, ale się myliłem!) bardzo dobrze przylega do pleców, przy oparciu rozłożonym w poziomie jak i w pionie.
Sama ławka prezentuje się bardzo dobrze, a po dołączeniu stacji do nóg, nabiera całkowicie profesjonalnego wyglądu. Co do stacji to również moje odczucia są jak najbardziej pozytywne. Teraz trening nóg jest przyjemnością, (kto robi tylko nogi przesiadami i wykrokami, ten wie ocb.) doskonale się ćwiczy kompleksowo nogi, (aż miło jak puchną) a po rozłożeni ławki w rzymską, stacja nam daje możliwość zachaczenia sie o nią i ćwiczyć w skosie w dół!
Sprzęt bardzo dobry, oprócz ławki i stacji mam również poręcz - HD1, mam nadzieje że niedługo poćwicze na modlitewniku HZ6. A moje wrażenia opisze na forum.

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Zestaw Tryton III + stacja na nogi HZ3

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.