Zerwany mięsień nadgrzebieniowy w barku leczenie ?
vinyl1981
Wysłana - 05 marca 2010 08:57
Sprawdź swoje BMI
Witam byłem wczoraj u ortopedy na USG barku i powiedział że mam przerwany mięsień nadgrzebieniowy w barku. Powiedział coś o leczeniu jakimiś trzema zastrzykami po 180 zł. Nie wiem czy chce mnie naciągnąć a skończy się i tak operacją czy może jest jakaś metoda leczenia farmagologicznego. Mam zdjęcie tego usg jak coś mogę wstawić, czy ktoś może odpisać jak powinno wyglądać leczenie takiej kontuzji.
właśnie we wtorek będę u lekarza to dopytam bo skoro by był przerwany to by mi zastrzyków nie zapisywał tylko odrazu zabieg. Byłem u kolego rehab i po zbadaniu mówił że zerwany nie jest bo bym odczuwał większy ból. A możesz się ustasunkować do tego jak przyjmijmy by była opcja że jest naderwany. dziękuję
Mięsień jest naderwany robię z rehabilitantem drugi tydzień izometrię, Ortopeda polecił mi zastrzyki za 450 zł Hialux pomoże to cos w moim przypadku , ile tygodni goi sie taka kontuzja , co najlepiej robic żeby sie zagoiła. Ćwiczę mma i chcę jak najszybciej wrócić do treningów. Pozdrawiam wszystkich pomocnych
siema ja mialem naderwane sciegna miesnia nadgrzebieniowego i podlopatkowego nie cwicze juz od konca sierpnia, chodze na fizjoterapie od 2miesiecy wczesniej bylem faszerowany lekami przeciwzapalnymi i i zastrzykami przeciwzapalnymi.. skonczylem wlasnie brac jeszcze boldenon ktory pewnie mi pomogl razem z rehabiliacja bo na usg wykazuje obrzeki juz.. juz mam dosc tego wszystkiego mowie ci .. ale dobrze ze ty odrazu trafiles w dobre rece i jestes na rehabilitacji bo ja duzo czasu spedzilem na odpoczyunku myslalem ze samo przejdize a to dupa, na leczenie wydalem ponad 2 tysiace, bralem b12 cocarboxylase i nie czulem po niej poprawy zadnej. to wszystko w ogromnym skrocie
Zmieniony przez - Joseph89 w dniu 2010-04-11 14:40:48
Jeśli doping to tylko forma najczystsza bo to trening czyni mistrza
1270989033000
vinyl1981
Wysłana - 12 kwietnia 2010 08:16
od piątku już zacząłęm treningi, ból się wyciszył, ale gumy jeszcze kontynuuje