Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Zerwany mięsień nadgrzebieniowy w barku leczenie ?

vinyl1981

Wysłana - 05 marca 2010 08:57    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Witam byłem wczoraj u ortopedy na USG barku i powiedział że mam przerwany mięsień nadgrzebieniowy w barku. Powiedział coś o leczeniu jakimiś trzema zastrzykami po 180 zł. Nie wiem czy chce mnie naciągnąć a skończy się i tak operacją czy może jest jakaś metoda leczenia farmagologicznego. Mam zdjęcie tego usg jak coś mogę wstawić, czy ktoś może odpisać jak powinno wyglądać leczenie takiej kontuzji.

...................................................................................................

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 05 marca 2010 12:52 
W większości przypadków polecamy:

Dymatize - Super Mass Gainer

CENA: 159.00zł
Trec - Magnum 8000

CENA: 120.00zł
SFD - SFD WPC Protein ECONO v2

CENA: 31.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Nuk00v

Wysłana - 05 marca 2010 12:52    Edytuj Cytuj
Przerwany czy naderwany ?

vinyl1981

Wysłana - 05 marca 2010 13:51    Edytuj Cytuj
właśnie we wtorek będę u lekarza to dopytam bo skoro by był przerwany to by mi zastrzyków nie zapisywał tylko odrazu zabieg. Byłem u kolego rehab i po zbadaniu mówił że zerwany nie jest bo bym odczuwał większy ból. A możesz się ustasunkować do tego jak przyjmijmy by była opcja że jest naderwany. dziękuję

...................................................................................................

vinyl1981

Wysłana - 19 marca 2010 22:31    Edytuj Cytuj
Mięsień jest naderwany robię z rehabilitantem drugi tydzień izometrię, Ortopeda polecił mi zastrzyki za 450 zł Hialux pomoże to cos w moim przypadku , ile tygodni goi sie taka kontuzja , co najlepiej robic żeby sie zagoiła. Ćwiczę mma i chcę jak najszybciej wrócić do treningów. Pozdrawiam wszystkich pomocnych

Joseph89

Wysłana - 11 kwietnia 2010 14:30    Edytuj Cytuj
siema ja mialem naderwane sciegna miesnia nadgrzebieniowego i podlopatkowego nie cwicze juz od konca sierpnia, chodze na fizjoterapie od 2miesiecy wczesniej bylem faszerowany lekami przeciwzapalnymi i i zastrzykami przeciwzapalnymi.. skonczylem wlasnie brac jeszcze boldenon ktory pewnie mi pomogl razem z rehabiliacja bo na usg wykazuje obrzeki juz.. juz mam dosc tego wszystkiego mowie ci .. ale dobrze ze ty odrazu trafiles w dobre rece i jestes na rehabilitacji bo ja duzo czasu spedzilem na odpoczyunku myslalem ze samo przejdize a to dupa, na leczenie wydalem ponad 2 tysiace, bralem b12 cocarboxylase i nie czulem po niej poprawy zadnej. to wszystko w ogromnym skrocie

Zmieniony przez - Joseph89 w dniu 2010-04-11 14:40:48

Jeśli doping to tylko forma najczystsza bo to trening czyni mistrza

vinyl1981

Wysłana - 12 kwietnia 2010 08:16    Edytuj Cytuj
od piątku już zacząłęm treningi, ból się wyciszył, ale gumy jeszcze kontynuuje

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Zerwany mięsień nadgrzebieniowy w barku leczenie ?

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.