KRAWAT MNIE PROSIŁ O WYSŁANIE TEGO ARTYKUŁU: Mecze sie juz dobrze ponad 3 lata z bolacymi lokciami i mimo ze bylem juz u conalniej 5 lekarzy i przechodzilem wiele rehabilitacji to wcale nie jest mi lepiej. Dopiero ostatnio bylem u lekarza z naprawde prawdziwego zdarzenia i on 1 stwierdzil ze z tymi lokciami jest cos nie tak, wczesniej inni mowili ze albo nic nie widac i jest loozik albo cos tam motali ale nic dobrego z tego nie wynikalo. Dopiero teraz ten lekarz stwierdzil ze mam pozrywane wiazadla w lokciach i przepisal mi kolagen activ ++ magvit + masc traumel s i powiedizal ze za kilka miesiece ma byc gites. Oczywiscie sprobuje ale moze mial ktos podobne przejscia i moze potradzic mi cos jeszcze?
P O Z D R A W I A M Członek Mafii DIABLO ''Nigdy nie odmawiam pacieża i alkoholu''
P O Z D R A W I A M ''Nigdy nie odmawiam pacieża i alkoholu''
Na pewien okres czasu powinienes zrezygnowac z basenu. Juz lepsza bedzie siownia z bardzo malym obciazeniem.
"Niemoc to piekło, moc to naiwność"
Specjalista -
1047809564000
P_O_R_N_O
Wysłana - 16 marca 2003 11:13
Krawat: Ja musialem zaplacic za przeswietlenie w szpitalu ale przynajmniej nie czekalem 5 h i zdjecia mialem odraz za 10 min po zrobieniu. Mozesz cos jeszcze poradzic w moim przypadku?
P O Z D R A W I A M Członek Mafii DIABLO ''Nigdy nie odmawiam pacieża i alkoholu''
1047809585000
P_O_R_N_O
Wysłana - 18 marca 2003 16:30
Wole raczej nie odstawiac basenu na rzecz siłki pozniewac juz tak robilem wczesniej i jak sie okazalo nie bylo to w miom przypadku najlepsze rozwiazanie pozniewac bol w lokciach jeszcze sie nasilal. Moze mi ktos jeszcze cos polecic na pozrywane wiazadla?
1048001443000
krates ZASŁUŻONY
Wysłana - 20 marca 2003 20:23
Najlepiej w ogole na pewniemn czas zrezygnowac z obciazania lokci, a niestety basen bardzo obciaza rece.
Specjalista -
1048188184000
SFD
Wysłana - 21 marca 2003 01:48
Mam pewne doświadczenie w leczeniu stawów kolanowych i łokciowych - w końcu robię to od 20 lat. Jestem zdania, że powinieneś zrezygnować CAŁKOWICIE z treningu siłowego na okres 3-4 tygodni. Maści przeciwzapalne (chłodzące) typu Fastum, do tego niesterydowe leki przeciwzapalne np. Dexprofen 3x 150 mg, a co do fizykoterapii - proponowałbym krioterapię miejscową. To jest trudne leczenie, którego nie powinno się zanidbywac, ponieważ może dojść do usztywnienia stawu i ogromnego kalectwa. Pozdrawiam.
guru
1048207700000
krates ZASŁUŻONY
Wysłana - 21 marca 2003 07:44
Guru, a co z tym basenem, w koncu tam pracuje sie bardzo duzo rekami.