Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

ZenaLEAN PRO a Thermal PRO Evolution ?

revirek

Wysłana - 08 sierpnia 2008 16:11    Edytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Witam szukałem efki na necie ....hehe i wpadłem na stronke która poleca spalacze ponoc z efka ?

Thermal PRO Evolution i ZenaLEAN PRO .Może ktoś zna ich działanie czy lepiej olac je , ponoc dzialajdobrze z t3 z sun i Thyrocuts SAN ?

....No Pain,No Gain ....

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 09 sierpnia 2008 02:06 
W większości przypadków polecamy:

Pvl - Mutant Mass

CENA: 219.00zł
Olimp - Gain Bolic 6000

CENA: 122.40zł
Optimum - Whey Gold Standard 100%

CENA: 199.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

faftaq

Wysłana - 09 sierpnia 2008 02:06    Edytuj
a jestes pewien ze one są z efką??

Układanie diet i konsultacje z zakresu żywienia i suplementacji we wspomaganiu wysiłku i pracy nad estetyką sylwetki: diet.sportowa@gmail.com
Ekspert -

revirek

Wysłana - 09 sierpnia 2008 02:13    Edytuj
Napisałem podobno

....No Pain,No Gain ....

SlipBoro

Wysłana - 09 sierpnia 2008 09:24    Edytuj
Olej je ....sa lepsze produkty ... Choć również nie pewne

....życie to coś więcej niż krew pot sperma i łzy...

pro booste

Wysłana - 09 października 2008 20:12    Edytuj
osobiscie polecam Evolution - brałem wszystkie Thermale (pro, evolution i revolution) a takze zenalean - evolution choć miałem tylko 30 kaps wymiata !!!

Wszystko się chowa przy tym :)
Thyrotherma też brałem (też podobno z efką) - nie wart postać choć jakieś tam efekty daje ale wg mojej klasyfikacji tych produktów które wymieniłem jest tak:
Thermal Pro Evolution
Thermal Pro
Thermal Pro Revolution
Zenalean Pro
Thyrotherm

Jako pierwsze powinno być Vasopro - miałem tylko 5 kaps ale się ładnie chodzi :) - teraz czekam na próbkę czegoś podobnego :)

Poniżej Thyrotherma to bym ustawił Animal Cuts później długo nic i reszta spalaczy bardzo popularnych choć g..o wartych :)

To moja ocena spalaczy więc możecie się nie zgadzać.

"Nie jestem ekspertem ale swoje w życiu zjadłem(...)" Pro Booster

Cannabis10

Wysłana - 20 sierpnia 2009 01:25    Edytuj
Witam
Przyjmuję Thermo Stim około 10dni, za jakieś kolejne 10 skończy mi się ,a wtedy zamierzam zrobić 2-3tyg przerwy w braniu spalaczy. Po przerwie zamierzam zacząć brać ZenaLEAN PRO, jestem aktywny fizycznie, nie mam żadnych chorób oraz nie przyjmuje jakich kolwiek leków lecz mam 16,5 lat (187cm -wzrost, 100kg- waga) przeczytałem, że powinno się brać ten produkt minimalnie +18lat, i chciałbym się dowiedzieć czy poprostu mogę go kupić i zacząć brać, wiem o tym produkcie wszystko więc nie ma jakich kolwiek zagrożeń ze strony przedawkowania itp. ... Proszę o jak najszybszą odpowiedź, pozdrawiam

joz1234

Wysłana - 20 sierpnia 2009 08:23    Edytuj
po 1 watpie ze ten spalacz ma efedryne która jest w Polsce od niedawna nielegana i legalnie nie dostępna a po drugie z tą waga chciałbys efke brac i co myslisz ze nie zmienisz diety i nagle za pomoca efki tluszcz spadnie , po 1 dieta a przy tym poziomie tłuszczu wystarczy zdrowe jedzenie ,lepiej w białko zainwestuj a nie spalacz a jak potrzebojesz energi to wypij kawe która szczerze mówiac daje wiekszego kopa jak wiekszość spalaczy na rynku jednak szybko sie do niej można przyzwyczaic

SFD

Wysłana - 20 sierpnia 2009 09:01    Edytuj
gówna
oba

clenburexin
scorch
tight

to obecnie

oraz ekonomiczna i mocna nowośc Viper
mega pobudza
co do spalania to niebawem się okaze

joz1234

Wysłana - 20 sierpnia 2009 09:09    Edytuj
viper pobudza lepiej niz vpx redline lub tight ?

SFD

Wysłana - 20 sierpnia 2009 11:41    Edytuj
zdecydowanie
i działa bardzo szybko

10-15min i juz wchodzi

Zmieniony przez - Bull w dniu 2009-08-20 11:42:17

scriii

Wysłana - 15 września 2009 00:10    Edytuj

Usunięty przez faftaq za naruszenie Pkt4 regulaminu forum.

Przegląd tygodnia | Temat zamknięty

ZenaLEAN PRO a Thermal PRO Evolution ?

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.