Siemka Co polecacie zeby miec ładna cere. Zdrową i gładką Moja jest taka widac ze zniszczona i szybko sie natłuszcza co brac lub czym smarowac zeby ja ładnie i szybko zregenerowac Tradziku jako takiego nie mam, tylko duzo mam takich czerwonawych miejsc co na nie moze pomoc. z gory dzieki za pomoc i pozdrawiam
Nie oszukujmy sie ale stosowaniem kosmetyków zbyt wiele nie zdziałasz,aby miec w miare czysta i promieniejaca cere nalezy korzystac z usług kosmetyczki ktora najpierw oczysci Ci skóre a potem mozesz wspomagac to jej działanie kosmetykami ktore Ci poleci.
Znawca -
1114458419000
Mariusz87
Wysłana - 25 kwietnia 2005 22:00
Tylko ludzie czesto sie skarza ze po kosmetyczce wychodzi jeszcze wiecej krostek. dziękówka Jenna za info A może są jakies dobre środki ? które coś pomogą troche pozdrawiam
1114459227000
she_xxx
Wysłana - 25 kwietnia 2005 22:10
słuchaj idz do dermatologa ... on ci przepisze taki zel wysuszajacy cere, ja nie pamietam dokładnie jak sie on nazywa,ale nie jest drogi,pomoze ci na bank... hehe...mam wielu kumpli ktorzy to stosuja i sa zadowoleni,a buzka gladka jak u noworodka prawie hehe :D szczezrze sama widze to po nich,zapisz sie na wizyte i zainwestuje te pare zeta na ten zel niz tracic kase u kosmetyczki, pozdro
Life Is Beautifull :D:D:D
1114459804000
Mariusz87
Wysłana - 25 kwietnia 2005 22:50
A ten żel to na receptre ? gdybyś podała jak on sie nazywa to było by bardzo fajnie pzdr
1114462248000
Jenna_20
Wysłana - 25 kwietnia 2005 22:52
ktos kiedys słuszna uwage przytoczył a mianowicie : "są KOSMETYCZKI i kosmetyczki",lepiej trafić na KOSMETYCZKE z prawdziwego zdarzenia jednak to jest bardzo trudne,dodatkowe krosty to mogło byc uczulenie,wiadomo ze po oczyszczaniu skora 2 dni bedzie zaczerwieniona,nie sugeruj sie niska ceną lepiej zaplacic np 80 zł niz 50 zł i wyjsc całym i zdrowym a nie np z zakażeniem.Mozesz isc oczywiscie do dermatologa jak kolezanka shexxx proponuje,ale z porady kosmetyczki tez skorzystac nie zaszkodzi
Znawca -
1114462332000
Eska
Wysłana - 26 kwietnia 2005 00:10
a ja mysle ze nic nie zdzialasz, jak nie masz od urodzenia ladnej cery to nie bedziesz jej mial nawet jak bys chodzil do kosmetyczki codziennie...
tak mi sie wydaje, chociaz moge sie mylic
lepiej wydaj siano na imprezy czy na umilanie sobie zycia a nie sie bedziesz katowal wizytami u kosmetyczki...
moja byla dziewczynka byla kosmetyczka raz mi zrobila zabieg to chorowalem tydzien
lepiej idz na solarke zjaraj sie na murzyna zapodaj zel na glowe i bedziesz italian fashion
!-=PEACE, LOVE & TOLERANCE=- !
1114467002000
buby77
Wysłana - 26 kwietnia 2005 07:42
niesłuchaj eski na murzyna sie nie rób bo jak sie zrobisz i pudjziesz na imprezke to mozesz z niej już nie wyjść bo to polska własnie a przynajmniej jej płudniowa część nie jest zbyt tolerancyjna znam kolesia który był bardo opalony przyszedł na imprezke do baru gdzie siedzi troche skinów i metali no i ktos zoabczył w nim murzyna latał po stołach biedaczek
hey bubby zostaw Polske Pld w spokoju :P gosciu widac mial pecha i to fest hehe :P
apropos tych tabsow, nie pamietam czy one sa na recepte i jaka maja nazwe, ale jesli powiesz gosciowi ze chcesz zel na wysuszenie porow on bedzie wiedzial co ci przepisac, ale musisz najpierw ruszyc swoja d*** piekna i jedwabista i isc do tego dermatologa hehe, zel sam ci do domu nie przyjdzie
Life Is Beautifull :D:D:D
1114537553000
Mariusz87
Wysłana - 26 kwietnia 2005 20:00
hehehe a jakbym ruszył tę dupkę odrazu do apteki to lepiej bedzie :> i odrazu tam powiedzial ze to chce to i nawet jeszcze szybciej moze by był
1114538416000
buby77
Wysłana - 26 kwietnia 2005 23:18
shee_xxx a co zaprzeczysz bpo u was na śląsku tez niezłe jaja się dzieją murzyni tam też napenwo nie maja lekko w rzeszowie zresztą też w sumie niema sie z czego smiac bo to żałosne ze za kolor skury się leją