Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Temat: Treść:
Temat został odczytany 7262 razy
Autor

Zdjecia Winstrolu Depot

Pio

Wysłana - 19 lutego 2003 10:55    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Witam ,z nudow postanowilem porobic kilka zdjec . Nie sa One najlepszej jakosci ,no ale napewno towar jest legit i moze pomoze to komus odroznic dobry towar od wy***ki.

Wszelkie komentaze mile widziane :)

Pozdrawiam!

- Weteran dzialu DOPING - [OFF.]
Specjalista -

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 19 lutego 2003 11:05 
W większości przypadków polecamy:

Pvl - Mutant Mass

CENA: 219.00zł
Nutrend - Flexit drink

CENA: 46.00zł
Peak - Whey Protein

CENA: 149.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Pio

Wysłana - 19 lutego 2003 11:05    Edytuj Cytuj

i kolejna fotka .... nie mam oplaconego abonamentu wiec moge co 10 min. slac kolejne fotki.

Pozdrawiam!

Specjalista -

Pio

Wysłana - 19 lutego 2003 11:15    Edytuj Cytuj

Pozdrawiam!

Specjalista -

Pio

Wysłana - 19 lutego 2003 11:25    Edytuj Cytuj

Pozdrawiam!

Specjalista -

fatman

Wysłana - 19 lutego 2003 11:49    Edytuj Cytuj

To jest zdjecie mojego oryginalu, jak widac rozni sie napisem. Osad od wody oddziela sie identycznie, tzn wiecej wody, mniej osadu. Towar jest na pewno dobry,wiem bo sprawdzalem na sobie.

W nastepnym poscie, czyli za 10 min wrzuce zdjcie, na ktorym bedzie porownanie mojego oryginalu z podrobka, ktora wyglada jak twoj, jednak inaczej sie odklada, czyli duzo osadu, niewiele wody.

fatman

Wysłana - 19 lutego 2003 12:03    Edytuj Cytuj

Na tej fotce mamy po prawej stronie podrobke, po lewej oryginal. Jeszcze jedna cecha charakterystyczna oryginalu, ktorej nie posiada podrobka, jest ciniutki jak wlos drucik wtopiony wzdluz calej dlugosci ampulki. Zaraz postaram sie zrobic fotke w duzej rozdzielczosci na ktorej bedzie widoczny ow drucik.

fatman

Wysłana - 19 lutego 2003 12:16    Edytuj Cytuj

tak to wyglada, drucik ciagnie sie wzdluz calej ampulki, niestety nie moge wrzucic duzego zjecia calej ampulki z uwagi na ograniczenie 50 kb.

Pio

Wysłana - 19 lutego 2003 12:54    Edytuj Cytuj

Fatman owszem ,biegnie cienki jak wlos drucik wzdluz ampolki ,ale niestety nie mam tak dobrego sprzetu zeby to pokazac. (Mam tylko makere SVHS)
Towar mam rowniez legit bo dziala na mnie ,na znajomych i na klientach.
Podales fotke orginalu i wy***ki ,na orginale pisze "WINSTROL DEPOT" a na wy***ce wedlug Ciebie pisze "Winstrol Depot" Znaczenia to nie ma ,czy duzymi czy malym ,zalezy to od serii. Wiem bo znajomy w aptece podczas "wycieczki" zakupywal w Hiszpanii towar i przywiozl taki i taki.

I wrzucaj kolejne fotki ,sorry za jakosc ,ale nie mam innego sprzetu.

Specjalista -

fatman

Wysłana - 19 lutego 2003 13:07    Edytuj Cytuj
Ja tez wlasnie spotkalem sie z opiniami, ze istnieja oryginaly zarowno z napisem "Winstrol Depot", jak i "WINSTROL DEPOT". Wniosek z tego, ze nalezy sie sugerowac odkaladaniem osadu i drucikiem wtopionym w szklo, a nie napisem.

kijanka

Wysłana - 19 lutego 2003 13:08    Edytuj Cytuj
Witam! Moj towar oddziela sie w proporcji 80% osadu 20% wody-stal cala noc. U Was jest 50-50... Czy mam juz plakac????

Znawca -

Pio

Wysłana - 19 lutego 2003 13:09    Edytuj Cytuj

I kolejne
Fatman zaraz postaram sie zrobic zdjecie tego druciku ,ale nie wiem czy to wyjdzie tym zlomem :)

Pozdrawiam!

Specjalista -

Odpowiedzi jest na 7 stron.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Zdjecia Winstrolu Depot

Strony:  pierwsza  2  3  4  5  6  7   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.