Czy ma ktoś zdjęcia z Debiutów kulturystycznych w Bydgoszczy 2002,2001,2000... Chodzi mi bardziej o roczniki od 1983 do najmłodszych.Chciałbym wiedzieć jakie są róznice i co można osiągnąc w tak młodym wieku.Ahaaaa ma ktoś zdjęcia Michała Krakowskiego ?? Zdobył w Bydgoszczy Vicemistrzostwo Polski 2002 do 90kg (chyba)
kibel nie mam ale w tym roku bede bo mieszkam w bydgoszczy i zdam relacje poparta zdjeciami
A propo KTO Z CZLONKOW SFD wybiera sie do bygdoszczy bo jestem ciekawy tnz chce poznac ludzi z drugiej strony NET'u sizeXL moze Ty???Brutus???Kobe22 to wiem ze tak ale kto bedzie na bank???Jak by co to sluze pomoca
Nadszedl ten dzien lichy koniec cyklu[25.12.2002] ciekawe ile spadnie???
Specjalista -
1041067740000
ROBERT14
Wysłana - 28 grudnia 2002 13:15
To jest świetny pomysł masz SOG czeba będzie pooglądać co czeba ośągnąć aby wystartować w debiutach za kilka lat i zająć dobre miejsce :D:D:D
Jak ma ktoś zdjęcia z debiutów niech wkleji je tu
"sfd" to wspaniała rzecz
Jak ci moja wypowiedz pomogła to poprosze o soga i wejdz na [http://www.pajacyk.pl] "sfd" to wspaniała rzecz. Trzeba mieć wielkie marzenia aby , mieć wielkie osiągnięcia !!!! .
Członek mafii STRONG MAN
1041077751000
Duralas
Wysłana - 28 grudnia 2002 13:30
ja mam zdjecia ale w gazetach typu kulturystyka i fitness i sport dla wszystkich jak mi sie bedzie chcialo to przeskanuje
Wiem wiem , ja chce obejrzec te zdjęcia z myslą startu w zawodach za kilka lat Chce wiedziec jak konkurencja wygląda zeby sie nie osmieszyć Soga ja chyba dostałem Duralas ale jak chcesz to masz ode mnie
Duralas zeskanuj te fotki napewno zarobisz dużo sogów . A teras weś się do roboty i je zeskanuj oki
"sfd" to wspaniała rzecz
Jak ci moja wypowiedz pomogła to poprosze o soga i wejdz na [http://www.pajacyk.pl] "sfd" to wspaniała rzecz. Trzeba mieć wielkie marzenia aby , mieć wielkie osiągnięcia !!!! .
Członek mafii STRONG MAN
1041175449000
SFD
Wysłana - 30 grudnia 2002 01:29
Welkome Puff!! Czy nie mieszkasz czasem w okolicach Olkusza? Pozdro!!
Oto moje new zdjecia ,proponuje takze zobaczyc 2 strone...