Miałam w planach wyjazd na basen. Przez cały miesiąc intensywnie ćwiczyłam, ograniczyłam nawet słodycze. W efekcie cellulit nie stracił się, a uda zrobiły się umięśnione. Do wyjazdu na basen pozostał tydzień. Pomocy!!!
Trudno uwierzyc, zebys w ciagu miesiaca tak sobie "umiesnila" nogi Jaki to byl trening?
Najlepiej zrob tak: Zlap faldke +/- w polowie dlugosci uda (na miesniu czworoglowym) i zmierz, jaka ma grubosc. Jesli ma ponizej 1 cm mozesz mowic o "umiesnionych" udach, jesli wiecej- coz... Trzeba sie zabrac za redukcje (czyt. porzadna i zdrowa dieta + wysilek fizyczny). Tylko sportowej i estetycznej sylwetki nie da sie "zrobic" w ciagu tygodnia!
BTW, nie rozumiem, co zlego w umiesnionych udach? Przeciez chyba kazda kobieta chce miec ksztaltne i jedrne nogi a nie takie, co to trzesa sie jak galareta przy kazdym kroku
Dzięki za radę. Zmierzyłam tę fałdkę i wyszła mi powyżej 1 cm, więc chyba nie muszę się martwić:> Myślałam że umięśnione nogi to tylko u facetów, ale skoro to nic złego to się z tym pogodzę. Wolę umięśnione, a nie jakieś " z galarety" więc to może i lepiej.Popracuję więcej nad sobą, to do wakacji te uda będą lepsze;> Jeszcze raz wielkie dzięki.
1200686009000
Martucca Ladies SFD
Wysłana - 18 stycznia 2008 22:30
Nooo, popatrz na ta pania i powiedz, co myslisz o jej nogach. To A. Szwankowska, wielokrotna medalistka PL w fitness sylwetkowym