Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Zawody w wyciskaniu

wkupiesila

Wysłana - 12 marca 2010 14:41    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Cześć chciałbym się dowiedzieć czy jak ważę 70 kg. i podnoszę na klatę 110 kg , mam 16 lat. To mam jakieś szanse na zawodach juniorów 16-18 lat (szanse nie zająć ostatniego miejsca) Chciał bym wystartować/sprawdzić się i wielkim sukcesem by było dla mnie nie zając ostatniego miejsca. Czy z takim wynikiem nie ośmieszę się na zawodach ? z góry dzięki za odp.

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 12 marca 2010 14:59 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - Thermo Speed Extreme Mega Caps

CENA: 45.00zł
Ultralife - Nox pump xtreme

CENA: 5.00zł
SFD - SFD Shaker

CENA: 8.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

dywciasfd

Wysłana - 12 marca 2010 14:59    Edytuj Cytuj
Szanse minimalne masz na nie zajecie ostatniego miejsca

A tak na powaznie to na ten wiek i wage bardzo dobry wynik. Ja bym na Twoim miejscy wstrzymalk sie jeszcze rok, utrzymal mniej wiecej ta wage i dorzucil 10-15 kg na sztandze - wtedy juz by bylo konkretnie.

SasiadxXx

Wysłana - 12 marca 2010 16:11    Edytuj Cytuj
ładny wynik. Ja na Twoim miejscu bym startował jeśli myślisz poważnie o takich zawodach w przyszłości, zawsze to zapoznasz się z atmosferą, otoczeniem i w ogóle.
Ekspert -

wartbert

Wysłana - 12 marca 2010 16:58    Edytuj Cytuj
jasne! niemasz nic do stracenia! startuj. powodzenia

baranek_

Wysłana - 12 marca 2010 17:13    Edytuj Cytuj
16 lat i 110, dobry wynik
Znawca -

Gothiic

Wysłana - 12 marca 2010 21:36    Edytuj Cytuj
przy takiej wadze w wieku 16 lat jesli piszesz prawde to szacunek.. napewno warto zebys o tym pomyslal :)

Tak ! Jestem Zbieraczem Sog'ów!
Zaglosuj na mnie,Prosze! =(

Rocky235

Wysłana - 12 marca 2010 21:45    Edytuj Cytuj
jedz na bombie (zart) bardzo dobre wyniki silowe POWODZENIA

Myjcie sie kobiety bo nadchodzi Krol minety, ktora bedzie z was najczystsza ta poczuje jezyk mistrza.

Cezaruozo

Wysłana - 13 marca 2010 11:31    Edytuj Cytuj
No nie wiem, mój znajomy (jak kiedyś miałem 17 lat ) cisnął już 140, więc podejrzewam, że na tych zawodach też znajdą się przynajmniej nie gorsi

"JAKOŚĆ ODŻYWIANIA MUSI DORÓWNYWAĆ JAKOŚCI TRENINGU"

JOHN PARILLO

Animal13

Wysłana - 13 marca 2010 11:47    Edytuj Cytuj
a podnosisz do technicznie na komendy ??jak nie to dolicz sobie 10 kg w dodatku licz się z tym że na takich zawodach mogą startować w koszulach co daje im przewagę przynajmniej 20 % więcej wyciskają niż normalnie.. trenuj dalej w Twoim wieku tyle samo wyciskałem przy wadze 64 kg :)

NO PAIN NO GAIN!!!

plaszaty

Wysłana - 13 marca 2010 12:36    Edytuj Cytuj
Bardzo dobry wynik, oczywiście że masz szanse na zawodach może nie na pierwsze miejsce ale na pewno w czołówce.
Ja mam prawie 2 razy tyle lat co ty i postanowiłem się wybrać na zawody lokalne w maju, a ważę 87kg i wyciskam 145kg i nawet myśle walczyć o podium:)

gibacz

Wysłana - 14 marca 2010 17:47    Edytuj Cytuj
Wszystko zależy od tego czy wyciskasz to regulaminowo i czy ten wynik jesteś w stanie osiągnąć dosyć często czy nie;)

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Zawody w wyciskaniu

Strony:  pierwsza  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.