Moze ktoś chciałbym wziąć udział w zawodach strongman, rozgrywanych na Węgrzech w Maju tego roku?
Są to zawody organizowane przez W.N.S.F. (World's Natural Strongman Federation), czyli jak sama nazwa wskazuje chodzi o zawodników naturalnych (Zakaz używania niedozwolonych środków dopingujących, czyli poprostu koksu).
Przewidywanych jest pięć konkurencji: 1.Atlas Stones (kule;110, 120,130,150 i 180 kg) 2.Farmers Walk (spacer farmera ; walizki po 130 kg każda) 3.Loading Event (ładowanie róznych przedmiotów na podesty (o ile dobrze znam ang;) ) 4.Truck pull or deadlift (Przeciaganie cięzarówki lub martwy ciag; niestety póki co nic wiecej nei wiem co do ewentualnego cięzaru pojazdu lub martwego ciagu, tzn ciezaru i czy na repsy (powtorzenia) czy "licytacja" kto wiecej) 5.Power stairs (schody) Jeśli macie pytania to proszę kierować je na : igorkawal@op.pl lub na gg nr 19129110. P.s. Proszę nie sugerować się, opiniami na mój temat, jeśli chodzi o te zawody to jest to wszystko prawda, a skad o tym wiem? - bo sam cchiałem wziąć udział i na własnarekę utrzymywałem kontakt z WNSF jednak, ciezary póki co poza moim zasiegiem.... :(
Przysiady=KoKS "Dybuj, dybuj i się nie przedybuj,ale zdybuj"
Dzisiaj jeszcze postram sie podać maximum informacji.
Wogóle wszystkie płatności, są uregulowane przez organizatorów tzn, hotel , wyżywienie itd.
1267607525000
Dybator
Wysłana - 03 marca 2010 22:55
I jeszcze jedno "ale" co do tych zawodów. Są to zawody druzynowe (po 4 zawodników),Słowacja,Polska,Czechy i Węgry.
1267653300000
Gucias
Wysłana - 04 marca 2010 11:22
Jestem w 100% zainteresowany i chętny do startu w tej imprezie. Dybatorze prosiłbym ciebie byś dał maila do organizatora bądź jakiś konktakt gdzie można zgłosić swój akces a być może akces całej drużyny bo sądzę że czterech mocnych zawodników udało by się od nas wyciągnąć
Na sucho to nawet i rawa nie wyrośnię
1267698122000
Dybator
Wysłana - 04 marca 2010 12:47
Ekstra, Gucias , a mógłbyś do mnie zagadać na maila (igorkawal@op.pl), lub gg 19129110, to Ci podam wszyściutkie namiary, bo wiesz nei chce tak dawać wszystkim do wgladu, tzn wystawiać czyjeś dane na Widok publiczny, bo mozę ktoś Sobie tego nie życzyć :) Ew mój tel 511-271-953, Wogóle to bardzo się cieszę, że wreszcie ktos odpisał, bo na początku było bardzo nikłe zainteresowanie.... Wogóle to sam chciałem jechać, bo do maja naszczęscie jeszcze troche czasu jest,jednak cieżary mnei przerosły :(
1267703265000
TOMI 123
Wysłana - 04 marca 2010 13:54
Ja takze jestem zainteresowany i mysle ze jeszcze jak sie dwóch dobrych zawodników naklepie mozna tam podziałać
1267707259000
Dybator
Wysłana - 04 marca 2010 15:53
Kolejne informacje, jakie mogę teraz podać (potwierdzone) to data, będzie to albo pierwszy,albo drugi weekend maja o raz jeśli chodzi o koszta podrózy, będą one zwracane (nie ważne czy zawodnik przyjedzie autem,czy przyleci samolotem) Zakwaterowanie w bardzo komfortowym hotelu, bardzo dobre wyżywienie (zapewnia organizator)
Sukcesywnie będę strał sie podwać wiecej informacji, t.j. co do nagród, tzn które miejsca będą premiowane i ile będzie wynosiła nagroda
Pozdrawiam
1267714395000
Dybator
Wysłana - 04 marca 2010 16:56
Kolejne potwierdzone informacje jakie mogę wam przedstawic to : brak jakich kolwiek ograniczeń wiekowych, co do nagród to każda z drużyn Ją otrzyma, ale ile to będzie i za jakie miejsce narazie nie wiem Pozdrawiam
1267718204000
Dybator
Wysłana - 04 marca 2010 17:21
Na chwilę obecną sytuacja wygląda tak: Mam juz dwóch zgłoszonych zawodników, więc zostały jeszcze tylko dwa miejsca...
1267719699000
Gucias
Wysłana - 04 marca 2010 22:01
Kolego kolego powoli jeszcze mój wyjazd jest nie pewny narazie chciałem zadzwonić dowiedzieć się co i jak i w najbliższym tygodniu będę chciał napisać na adres e-mail węgierskiej fedracji i jeżeli zobacze iż ta zgłasza chęć to będzie można zrobić jakieś eliminacje do drużyny ewentualnie a nie na takiej zasadzie kto chce bo to mają być najlepsi