Sportowe Forum Dyskusyjne
sport kulturystyka strongman fitness sztuki walki

∑ temat został odczytany 161 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

SFD - Strona Główna | Piłka Nożna
Zawodowa Liga 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
słowa kluczowe: zawodowa liga
Autor "Zawodowa Liga"   

nedved31
 Wysłana - 22 styczeń 2010 15:09        | zgłoś naruszenie regulaminu

Mam pytanko, a mianowicie chodzi o to, od ktorej ligi w Polsce druzyny zaczynaja byc zawodowe badz polzawodowe. Znalazłem na tym forum keidyś zarobki w poszczegolnych ligach ale to bardzo stare dane byly, chcialbym sie dowiedzieć ile zarabiaja przeciętni pilkarze w klubach II ligi i III, bo wiadomo, zę Esktraklasa i I liga to ligi profesjonalne, a co z nizszymi ?

przyznaj SOG'a

bodymaker
 Wysłana - 22 styczeń 2010 18:49      [zgłoszenie]

całkowici profesjonaliści są już w III lidze (IV od góry), można powiedzieć, że III liga obecnie jest półzawodowa.

Sklep kibica [www.ISS-sport.pl] sponsorem Ligi Typerów! Zagraj z nami!
[http://www.sfd.pl/Liga_Typerów__VII_Edycja-t567860.html]

przyznaj SOG'a specjaliście

nedved31
 Wysłana - 26 styczeń 2010 22:51      [zgłoszenie]

hmm aha, bo zawsze sie zastanawiałem czemu pilkarze niegdys pierwoszligowi, reprezentanci kraju graja w III czy II ligach (czyli kolejno IV i III poziom). Czyli np w takim Tur Turku, czy Gryfie 95 Słupsk można zarobić na tyle dobrze, żeby wystarczylo na życie ?

przyznaj SOG'a

Lloris
 Wysłana - 26 styczeń 2010 23:14       [zgłoszenie]

W Spartakusie Szarowola (wicelider 3 ligi Lubelsko-Podkarpackiej) piłkarze zarabiają od 300 zł do 2000 zł. ja gram w rezerwach i wszystkiego mogę się dowiedzieć. Wiesz to zależy od sponsora i prezesa klubu też... bo w Hetmanie Zamość (2.liga) piłkarze ostatnio nic nie brali za mecze....

przyznaj SOG'a
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Zawodowa Liga

<< Koszulka Reprezentacji Anglii / O co caman z transferwami? >>

Podobne: Która liga jest najsilniejsza? | Jaka będzie Liga polska? | = II LIGA = | 3 Liga | III LIGA Victoria Koronowo | II LIGA

Warto przeczytać: jaka kreatyna po metce | Siatkówka kluby | profilaktyka na metanabolu | rekawice treningowe mma | siłownia domowej roboty | Hi Tec Nutrition Tribulus Terrestris | zdjecia hevy otus | nie miłe teksty | coś po treningu | coś potreningowego | britsh dragon metanabol | jakie osłonki mety | plan na mase na 3 dni | anabolic nitric oxide booster | prolka barki | Olimp Massacra episode 2 | Olimp Massacra episode 2 | C BOL 300 kapsułek | porównywarka finansowa

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL