Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Zapotrzebowanie kaloryczne

neo962

Wysłana - 05 czerwca 2008 20:12    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Witam mam problem dotyczacy diety .Jak narazie cwiczyłem rok na siłce bez diety jadłem co chciałem . Chcę to zmienic bo wiem ze wyjdzie na dobre .A więc nie wiem jak się oblicza zapotrzebowanie czytałem wiele lecz nie umiem tego obliczyć .Mam 176 wzrostu i 65 kg wagi .Chciałbym pojechać z masą ale jest 1 problem nie mam zabardzo dostępu do mięsa zabardzo, tam do ryby ale do piersi z kurczaka raczej nie lub rzadko . Da się ułożyć coś na mase dla mnie . Proszę o pomoc

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 05 czerwca 2008 20:23 
W większości przypadków polecamy:

Dymatize - Super Mass Gainer

CENA: 159.00zł
Olimp - Chela MZB Sport Formula

CENA: 41.00zł
Peak - Whey Protein

CENA: 149.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Wassup88

Wysłana - 05 czerwca 2008 20:23    Edytuj Cytuj
Masz wszystko w postach podwieszonych
Oblicz zapotrzebowanie i jak chcesz przytyć to daj nadwyżke 200-400 kalorii i obserwuj organizm.
A co do diety to bez kuraka bedzie ciezko
Musisz kupować najwartościowsze produkty:
pierś z kurczaka, jajka, twaróg, płatki owsiane, ryby, kasze, ryz, owoce, warzywa, oliwe z oliwek. Bez tego będzie ciezko
Uloz diete a my ocenimy

Każdy ma to po prostu w dupie. Oprócz Ciebie. Jesteś z tym sam. Zwycięstwo albo porażka!!
Znawca -

neo962

Wysłana - 05 czerwca 2008 20:36    Edytuj Cytuj
no widziałem te schematy jak to obliczyć ale no debi...l jestem i nie wiem jak to .Dajcie jakiś przykład diety dla mnie bo tak sam to sie nie znam byście musieli wszystko poprawiać

amm

Wysłana - 05 czerwca 2008 20:41    Edytuj Cytuj

uloz diete a chlopaki ci poprawia nawet wszystko jak bedzie trzeba , nikt ci gotowca nie zrobi

Lager90

Wysłana - 05 czerwca 2008 21:37    Edytuj  Cytuj
przykaladowej diety nikt Ci nie poda bo kazdy ma inne zapotrzebowanie, warunki etc. Jak kolega wyzej pisał poczytaj podwieszone i dam sie dowiesz wszystkiego o ukladaniu diety

http://www.sfd.pl/Zapotrzebowanie_kaloryczne%2C_sk%C5%82._prod._%C5%BCywno%C5%9Bciowych%2C_%25_bf-t276436.html nie wiem czy to czytales ale tu masz wszystko wytłumaczone najprosciej jak sie da. Wystarczy poczytac ze zrozumieniem

Zmieniony przez - Lager90 w dniu 2008-06-05 21:41:06

HST power!!!
"niech nienawidzą- byle by sie bali"

[http://infobot.pl/r/199F] - Mój blog;]
Znawca -

makelroj

Wysłana - 05 czerwca 2008 22:49    Edytuj Cytuj

życie jest za krótkie żeby byc małym

[http://www.sfd.pl/Rola_t%C5%82uszczy_-_art_by_szoho-t185012.html]
Specjalista -

neo962

Wysłana - 06 czerwca 2008 14:12    Edytuj Cytuj
oki dzisiaj moze ja ułoze to napisze

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Zapotrzebowanie kaloryczne

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.