Witam. W czwartek bylem u lekarza z podejrzeniami i przeziebienie i grype. Pani Doktor mnie przebadala, nie stwierdzajac na co jestem chory i przepisala tradycyjne lekarstwa na grype(Amotaks,Syrop Stodal,tabl. do ssania Sebidin Plus i do tego oczywiscie Calcium C)...Pytala sie mnie jakie mam objawy to powiedzialem, ze nie mam zadnej goraczki, kataru zero!! tylko gardlo mnie naparza strasznie. Spytala o bole miesni to dodalem ze od poczatku boli mnie brzuch i klatka piersiowa.Tylko kiwnela glowa przyjmujac do wiadomosci. Dzisiaj jest juz sobota. Jak narazie nie widze zadnych pozytywnych zmian. Co gorsza!! Moj brzuch i klatka powoli juz nie wytrzymuja naglych atakow kaszlu-poprostu juz jest niesamowity bol. Juz wiem ze to nie jest grypa! Czuje ten straszny bol I raz, on niestety sie nasila z dnia na dzien... Rodzice mi mowia, ze mam zapalenie oskrzeli lub pluc!! Czyli diagnoza lekarza byla bledna??Co mam teraz robic? Szkoda, ze jest sobota...
Zmieniony przez - pio_87 w dniu 2006-01-07 09:29:47
Zmieniony przez - pio_87 w dniu 2006-01-07 09:29:47
Z dnia na dzień coraz mocniejszy...

Ten bol nie ustepuje. Biore ten Amotaks zgodnie z przepisem Lekarza, zobaczymy czy np. jutro sie cos polepszy...Ale naprawde nie sadze, zeby to byla grypa...Pozdrawiam 

Sogi duchowe dla Was
Po przebadaniu stwierdzila wreszcie ze mam zapalenie oskrzeli
i przepisala wg niej duzo mocniejsze i drozsze leki: