Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Zamienie Mp3 Creativa 256 na odzywki

dejwidos

Wysłana - 26 lutego 2006 20:30    Edytuj  Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Witam.Interesuje mnie zamiania tego odtwarzacza za dozywki.JEst w 100% sprawny ,model MuVo tx Fm 256 mb , ma oklo 4 miecho zadbany , z papierami na gwarancji .Najlepiej jakis gainer mnie interesuje np Vital 2 4500 g ale co oklo 30 % bialka
Tylko i wylacznie wymiana w WAwie
aaa moze tez byc ostrowia oklo 3.5 kg
Zmieniony przez - dejwidos w dniu 2006-02-26 20:31:06

Zmieniony przez - dejwidos w dniu 2006-02-26 20:31:44

Szukając szczęścia w zwykłych momentach,nie masz czasu pomysleć, nie widzisz chwil piękna.....

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 26 lutego 2006 22:51 
W większości przypadków polecamy:

Dymatize - Super Mass Gainer

CENA: 159.00zł
SFD - SFD Leucine Carboplus

CENA: 22.00zł
SFD - SFD Complete Protein Plus

CENA: 39.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Konix19

Wysłana - 26 lutego 2006 22:51    Edytuj Cytuj
Siemka, widze zdesperowany jesteś Tak sie składa że mam coś co moze Cie zainteresuje. Mam Super mass 3200 firmy Sports one. Kupiłem to w sklepie sfd za ok.160 zł, skusiłem sie tym że za taką cene dostane 5,5kg gainerka(22% białeczka) i do tego, tu cytuje Górala:"...smakuje jak rozpuszczone lody (pycha)..." ****a bez obrazy ale jak tak smakują lody nawed te rozpuszczone to ja mówie stanowczo Nie. Ten gainer jeśli chodzi o smak (wnilia) to totalna pomyłka!!! Za cholere nie moge go wipić, gainer juz tak sobie dobre pół roku w szfie siedzi . Oczywiście nie jestem takim "cwaniaczkiem ze wsi" żeby chcieć dokonać takiej zamiany, twój mp3 player jest wart wiecej niż ten gainer, ale chyba jakoś sie dogadamy jeśli bedziesz zainteresowany odezwij sie. Pogonie Ci to niedrogo bo przyda mi sie kasa a termin ważność stuknie w czerwcu, oczywiście nic na siłe, ale jak coś to wiesz gdzie mnie szukać.
Pozdro.

Jest jedna rzecz dla której warto żyć i nie jest to hip-hop

hator

Wysłana - 27 lutego 2006 02:11    Edytuj Cytuj
moze skosisz sie na kreatyne olimp powder 1300g opakowanie zostlo mi cos kolo 1000g

Wszędzie dobrze, ale najlepiej tam gdzie się czujesz dobrze )))

wylliam

Wysłana - 27 lutego 2006 11:24    Edytuj Cytuj
Konix, a ile byś chcial za tego gainera?? ile go zostało??
z ciekawości pytam

"Jak kraść, to miliony.
Jak r*****, to księżniczki"
Znawca -

dejwidos

Wysłana - 27 lutego 2006 12:01    Edytuj Cytuj
musze sie zastanowic ale wolabym cos konkretnego 22 % za malo bialka a pozatym sam mowisz ze smak*****owy to troche lipa , moze masz jeszcze jakies propozycje ?
Zadko teraz jestem na gg i ogolnie w necie ale bede staral sie na bierzaco kontrolowac propozycje

Zmieniony przez - dejwidos w dniu 2006-02-27 12:04:02

Szukając szczęścia w zwykłych momentach,nie masz czasu pomysleć, nie widzisz chwil piękna.....

dejwidos

Wysłana - 27 lutego 2006 12:05    Edytuj Cytuj
Raczej kreta mi sie teraz nie przyda

Konix19

Wysłana - 27 lutego 2006 12:43    Edytuj Cytuj
Sima wylliam.Staram sie być uczciwy wiec odrazu mówie że to jest nie do zjedzenia, przynajmniej dla mnie. Spokojnie jest tam jeszcze 4kg gainera, jak nie wiecej. Oczywiście w wiaderku, nic nie mieszałem i nie dodawałem, gainer ma troche dziwną konsystencje znaczy sie nie jest jednolitego koloru. Gdzieniegdzie dostrzec mozna małe grudki koloru zółtego, ale tak było od nowośći widocznie ten typ tak ma. Słowo daje że nic nie kombinowałem z tym gainerem i nie mam zamiaru tego robić, poprostu mi nie smakuje. 50 zł+ koszty wysyłki to chyba dobra cena, jestem w plecy o ponad 100 ale co zrobić, ludzie uczą sie na błedach. Dobrze bedzie jak i te 5 dyszek wpadnie. Jak by jakieś pytania albo sugestie to wal śmiało.
Pozdro.

Jest jedna rzecz dla której warto żyć i nie jest to hip-hop

wylliam

Wysłana - 27 lutego 2006 15:54    Edytuj  Cytuj
jakby co, jestem pierwszy w kolejce. odezwę się.

"Jak kraść, to miliony.
Znawca -

wylliam

Wysłana - 28 lutego 2006 23:16    Edytuj Cytuj
konix, dostałeś powiadomienie??

"Jak kraść, to miliony.
Znawca -

kp11

Wysłana - 28 lutego 2006 23:18    Edytuj Cytuj
konix daje ci 60zl !!!

odp

wylliam

Wysłana - 28 lutego 2006 23:27    Edytuj Cytuj
kp, idź i nie złość ludzi.

"Jak kraść, to miliony.
Znawca -

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Zamienie Mp3 Creativa 256 na odzywki

Strony:  pierwsza  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.