| Autor |
"Zakłady Bukmacherskie (II)" |
|
|
zerrosette
|
|
Wysłana - 19 lipiec 2005 19:38 | zgłoś naruszenie regulaminu
Witam. Nie wiem ile osob z Was "bawi" sie w koszenie bukow. Ja zajmuje sie tym ponad dwa lata z roznym skutkiem. Chcialbym abysmy tutaj pisali swoje propozycje, przemyslenia i typy.
| |
przyznaj SOG'a
|
|
|
|
bodymaker
|
|
|
|
|
zerrosette
|
|
W Polsce działaja 3 firmy zajmujace sie obstawianiem zdarzen sportowych:
STS - Start Typ Sport
Profesjonał
Toto-Mix
Osobiście uważam, ze najlepsze oferty ma Profesjonał. Kursy zazwyczaj są wyższe niz u konkurencji a i systemy sa rowniez lepsze.
W zasadzie w kazdym wiekszym miescie jest kilka punktow kazdej z firm wiec bez problemu mozna nawet za 2 złote "puscic" kupon i moze sie uda cos wygrac :)
Oferte mozna zobaczyc na stronach:
[www.sts.pl]
[www.profesjonal.pl]
przyznaj SOG'a
|
|
|
|
erminho
|
|
Gralem...baardzo dużo
przeważnie przegrywalem i sie baaardzo wkurzalem, chodzilem caly dzien wkur...zony, bo mi kuponik nie wszedl
teraz nie chodze z dwoch powodow :
nie chce mi sie %)
klientka nie zawsze mi przyjmuje kupon, bo jestem niepelnoletni :/
|
|
|
|
-Baca-
|
|
grałem kiedys i jak czasami przechodze koło Profesjonala (bo tylko tam obstawiam) to czasami cos sobie obstawie, ale nalogowo nie obstawiam, ale znam ludzi ktorzy musza isc tam prawie ze codziennie
przyznaj SOG'a specjaliście
|
|
|
|
erminho
|
|
|
|
|
zerrosette
|
|
Oj... ja mialem okres kiedy dziennie oddawałem bukom po kilkadziesiad zlotych...ale kilkaset wycuagalem. Do dzisiaj uwazam ze lepiej zagrac za np 70 zł dwa mecze niz robic tasiemca i wtopic kase.
Mam propozycje. Napewno znajda sie osoby ktore graja czesto i systematycznie, moze nawet te osoby ktore grywaly sporadycznie zaczna z moja skromna pomoca powoli sie wzbogacac, wiec bede sie starał raz na kilka dni opisac kilka ciekawych meczow, zebyscie mnogli postawic. Oczywiscie 100% pewnosci ze one "wejda" nia daje,bo sam jej nie mam (TY TYLKO SPORT). Ale rowniez jesli Wy gracie i macie jakiekolwiek doswiadcznie, informacje, PRZECIEKI:P:P:P piszcie smialo Wspolnie ogramy bukow
Prosze o komentarze, bo jesli pomysl nie podoba Wam sie, to nie ma co forum zasmiecac. Prosze modow o wypowiedzenie sie.
Pozdrawiam
przyznaj SOG'a
|
|
|
|
zerrosette
|
|
BACA - Jak Tobie sie ta idea podoba
przyznaj SOG'a
|
|
|
|
bodymaker
|
|
|
|
|
-Baca-
|
|
jak chcesz to wrzucaj mysle ze niektorzy moga skorzystac, pozatym nie wiem czy wiesz ale w Profesjonalu jest reklamowana taka gazeta jak "Tylko Piłka". fajna gazeta wiele lig opisanych wspaniale statystyki i awet niektorzy podaja swoje typy wiec jak cos to polecam Ci ta gazetka. Nowy numer wycodzi co srode
przyznaj SOG'a specjaliście
|
|
|
|
erminho
|
|
W sumie to było sporo postow już o bukmacherce, ten jest najbardziej 'rozwinięty' - [http://www.sfd.pl/temat158133/]
ale pomysł jest okey
Zmieniony przez - erminho w dniu 2005-07-19 21:32:21
|
|