Jacek tu taka moja mala instrukcja... Wchodzisz na stronke http://www.proxy4free.com/page1.html Ta strona aktualizowana jest przez caly dzien...Szukasz jakiegos servera najlepiej z Polski...Kopiujesz jego adres IP i zapamietujesz port(najczesciej 3128 lub 8080) Teraz w przegladarce wchodzisz w narzedzia--->opcje--->ustawienia polaczenia...teraz musisz tylko zaznaczyc opcje Wlasna konfiguracja proxy...jak sie uaktywni to w pole wklej ten adres a z boku port...I juz po sprawie.klikasz ok i wchodzisz od razu np. na onet...jesli strona sie zaladuje tzn ze server ten caly czas chodzi i teraz smialo wchodz na bet24, loguje Cie od razu za 1 razem...Jesli oczywiscie stronki by nie chodzily to szukasz innego servera...Pozniej aby powrocic do swojego to odznaczasz ta opcje w ustawieniach... Mam nadzieje, ze pomoglem
------->GKS Katowice & INTER<------- !!!!! Z dnia na dzień coraz mocniejszy...
1142583526000
Maniek87
Wysłana - 17 marca 2006 13:32
Właśnie mam pytanie dotyczące zakładów bukmacherskich on-line Jaka jest według was najlepsza stronka z zakładami ?
Mam chęci by zagarć tylko że na googlach jest tyle tych stron że masakra a wole sie zapytac znawców którzy mam nadzieje są obeznani w temacie..
Więc jeżeli ktoś jest chetny do pomocy to z góry dziekuje...
pzdr Mań.
Mam przyjazną materie i jem węglowodany
1142598735000
-Baca-
Wysłana - 17 marca 2006 15:39
Jaka jest według was najlepsza stronka z zakładami ?
to zalezy od wlasnych potrzeb, np. betandwin.com ma takie cso ze mozesz wplacic min. 1 zł a wypłacic min. 120 zł a w expekcie wplata min. chyba 50 zł a wyplata nie wiem zalezy co jest odpowiednie dla Ciebie
!!!<<< ARSENAL LONDYN >>>!!! !! Pomyśl, jeśli potrafisz !!
Specjalista -
1142629606000
pio_87
Wysłana - 17 marca 2006 22:36
Mariusz ja wlasnie niedlugo wplacam do Sportingbetu 100zl... Co wazne, drugie 100 daja Ci w prezencie! Co do oferty to naprawde maja bogata...i co wazne, jest to firma w 100% wyplacalna...Bo w Betandwin na przyklad byly przypadki, ze zamykali ludziom konta, bo za dobrze im szlo lub dawali ostre limity...
------->GKS Katowice & INTER<------- !!!!! Z dnia na dzień coraz mocniejszy...