Ale oczywiscie macie racje! Nie ma sie pewnosci na 100%. Ale mozna zminimalizowac ryzyko i tak tez nbalezy czynic! Zreszta jakbym podchiodzil tak, ze zawsze ktoras tam druzyna moze przegrac, to nie opuscilbym nic ==> nie zaryzykowałbym ==> ewentualnie nie wygralbym tez
A typy... podalem w miare proste mecze, sprobujcie na sucho sobie przeanalizowac. Polecam do tego www.coto.at (blagam...nie sugerujcie sie zakladka gdzie sa typy - 90% nie wchodzi)
masa masa masa masa masa masa masa masa masa masa masa masa masa masa masa masa masa masa
1121803632000
bodymaker
Wysłana - 19 lipca 2005 22:13
Salzburg - Mattersburg 1X Sturm - Admira W X2 Santos - Vasco da Gama 1X Hajduk - Osijek 1X Komen - Verteks 1X Brondby - Midjylland 1X za 2 zł bym postawił
Witam! Widze ze jeszcze wczoraj dyskutowaliscie o tych meczach, ktore napisalem
Moje kupony na dzisiaj wygladaja nastepujaco: Salzburg - Mattersburg 1 Santos - Vasco 1 Kamen - Verteks 1X
Brondby - Midj. 1 Silkebarg - Aarhus 1
Mam nadzieje ze cos z tego bedzie. Od jutra zaczne pisac cos wiecej o samym sposobie dobierania i selekvcjonowania meczow, postaram sie napisac na co warto zwracac uwage.
Pozdrawiam
masa masa masa masa masa masa masa masa masa masa masa masa masa masa masa masa masa masa
1121864799000
-Baca-
Wysłana - 19 lutego 2006 13:46
jako ze temat o Zakładach bukmacherskich musiał zostac zamkniety z powodu 1000 liczby wypowiedzi i zarzadzeniu Mateo, podwieszam ten temat zmieniajac na ta sama nazwe to nie jest moj pomysł wiec prosze sie do Niego ustosunkowac
!!!<<< ARSENAL LONDYN >>>!!! !! Pomyśl, jeśli potrafisz !!
Specjalista -
1140353210000
orzeszq
Wysłana - 19 lutego 2006 14:32
Baca jakie jest wyjaśnienie takiego zarządzenia? bo że przekroczył 1000 wypowiedzi to nic nie mówi, dlaczego tak się dzieje, czy jeszcze sam nic nei wiesz
Pic na wodę fotomontaż
1140355942000
-Baca-
Wysłana - 19 lutego 2006 14:51
Mateo napisal ze za bardzo server obciazaja takie tematy, tyle wiem