-co sadzicie o masowym kupowaniu zagranicznych pilkarzy przez polskie kluby?
-kto jest wg. Was najlepszym obcokrajowcem w lidze polskiej?
w lidze ogrom bramek traci Wisla Plock, w ktorej w obronie graja glownie obcokrajowcy (Belada, Peskovic, Colakovic, Zivkovic), obrona Groclinu tracego tez sporo goli opiera sie rowniez na obcokrajowcach... co sadzicie o tym? moze lepiej byloby zajac sie szkoleniem mlodziezy.. zamiast kupowac leszczowatych obcokrajowcow wyhaczac polakow z nizszych lig? nie mowie tutaj o pilkarzach typu Roger, Edson, czy Radovic - bo pomimo tego, iz to sa obcokrajowcy to kosztowali i zarabiaja kupe kasy, ale sa kluby (np. Pogon Szczecin), ktorzy kupuja cudzoziemcow w sumie za darmo...
co do drugiego punktu - pewnie powiedziecie, ze jestem nieobiektywny Choto, Radovic, Roger, Edson, Dick, Mucha Cantoro, ten Peruwianczyk z Lecha, Dolha (mimo, ze popelnia glupie bledy potrafi swietnie bronic)..
moze kogos pominalem, jak sobie przypomne to dodam
ale sam przyznal ze tylko Legie oglada , tak samo ja moge zalozyc temat gdzie najlepszym napastnikiem bedzie Matusia a pomocnikiem Gargula , i napisze ze ogladam tylko BOT Bełchatow
1163359032000
BPL-G
Wysłana - 12 listopada 2006 20:32
widzieliscie w akcji tego Quinteros'a? , ja jeszcze nie mialem okazji a slyszalem wlasnie ze jest podobno b.dobry widze ze tez duzo osob wymienilo go tutaj...
Znawca -
1163359953000
bodymaker
Wysłana - 12 listopada 2006 20:37
Quinteros to bardzo dobry, techniczny zawodnik. Myśle, że im będzie cieplej w Polsce tym lepiej będzie grał.