Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Zaczerwienione, zmęczone oczy

SFD

Wysłana - 14 czerwca 2004 19:36    Edytuj  Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Witam, mam pewien problem.
Po całym dniu pracy m.in. przy komputerze mam zaczerwienione i zmęczone oczy jak mozna temu zaradzić, znacie jakieś domowe sposoby?

Pomocy.

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 14 czerwca 2004 20:31 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - BCAA Mega Caps

CENA: 79.00zł
Trec - Mass XXL

CENA: 159.00zł
Trec - Whey 100

CENA: 159.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,   odżywki białkowe,  odżywki na masę

Lipaa

Wysłana - 14 czerwca 2004 20:31    Edytuj Cytuj
najlepsze sa kropelki do oczu Visine okolo 15 zl dostepne w aptece daja ulge albo jakies ogorki na oczy czy cos takiego

kermit

Wysłana - 15 czerwca 2004 00:08    Edytuj Cytuj
albo krople ze świetlika. Klarin tez mozesz sobie kupić.
Ponadto ćwiczenia na wzrok, np zasłanianie- jako przerwa w pracy szczególnie przy komputerze. pamietaj o mruganiu, przy komputerze, odległosci- chyba 70 cm od monitora, no i najlepiej zeby wzrok był powyzej monitora.

Pozdrawiam

bienias

Wysłana - 15 czerwca 2004 14:11    Edytuj Cytuj
kropelki można naturalnie stosowac ale raczej profilaktycznie a nie na juz mocno zmeczone oczy . ja polecam metode naprawde skuteczna i w miare prosta.gdzies czytałem i nawet widziałem. chodzi o zimne okłady torebkami z czarnej herbaty . naprawde jak siedze przed kompem ze 3h to potem mam obolałe oczy wtenczas to mnie ratuje .polecam

<<<<<możecie mnie zabić ale dla mnie tylko liczy sie ARKA GDYNIA>>>>>

SFD

Wysłana - 16 czerwca 2004 10:46    Edytuj Cytuj
jeszcze jedno pytanie - jaka to jest czarna herbata?

SFD

Wysłana - 20 czerwca 2004 17:10    Edytuj Cytuj

MotyW

Wysłana - 21 czerwca 2004 20:54    Edytuj Cytuj
Napewno powinienes robic sobie przerwy z 5 min co godzine!

SFD

Wysłana - 23 czerwca 2004 00:26    Edytuj Cytuj
Polecam okłady z szałwi na oczy. Moczysz gaze w naparze tylko zimnym i na okolo 20 - 30 minut dlamnie pomagało. Naprawde warto spróbować.

salaman

Wysłana - 16 grudnia 2007 19:00    Edytuj Cytuj
ej, wiecie co, te kropelkowo-okładowe sposoby to moze i dobre, ale tak na prawde do pracy przy kompie powinno sie nosic okulary!!!! z antyrefleksem. Ja nosze do kompa esilory. ni ewiem jak inne, ale te sa spoko. po prostu chroania przed tym promieniowaniem.

Jezi

Wysłana - 16 grudnia 2007 22:14    Edytuj Cytuj
Tez mam problem z oczami.Z tym ze rano przez dlugi czas do oklo godziny po wstaniu zbiera mi sie przy kaciku oka wydzielina.Na wieczor tez bardziej intensywnie.Niewiem czym to jest spowodowane.Moze jakas alergia a moze przez to ze duzo na kompie siedze.Sam juz niewiem.

bienias

Wysłana - 17 grudnia 2007 00:42    Edytuj Cytuj
okłady z szałwi to krzyż na droge ... przeciez szałwia ma dzialanie antyseptyczne a nawet odkażające ... chcesz by Ci oko wyrażło ;&gt; Czarna herbata lub krople specjalne na zmeczone oczy dostepne w aptece ...

<<<<<możecie mnie zabić ale dla mnie tylko liczy sie ARKA GDYNIA>>>>>

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Zaczerwienione, zmęczone oczy

Strony:  pierwsza  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.