Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 2842 razy
Autor

Zaczerwieniona twarz

chmurka90

Wysłana - 02 lipca 2007 22:42    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Moim ciaglym problemem sa rumience na twarzy! Wydaje sie to nic takiego ale jak potem ogladac zdjecia gdzie wszyscy ladne buzki, a tu taki burak ;) Ktos zna sposob na ograniczenie tego kolorku?
Dziekuje i Pozdrawiam komentujacych

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 03 lipca 2007 00:07 
W większości przypadków polecamy:

PharmaFreak - Mass Freak

CENA: 229.00zł
Trec - Hard Mass

CENA: 175.00zł
Dorian Yates - Ultimate NOX PUMP

CENA: 5.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,   odżywki białkowe,  odżywki na masę

19SFD10

Wysłana - 03 lipca 2007 00:07    Edytuj Cytuj
Fluid

chmurka90

Wysłana - 03 lipca 2007 16:32    Edytuj Cytuj
nie pomaga :]

Trol16

Wysłana - 03 lipca 2007 18:01    Edytuj Cytuj

Usunięty przez oska5 za naruszenie Pkt1 regulaminu forum.

Jeżeli wsadze Ci f***a w dupe,to Ty masz f***a w dupie i ja mam f***a w dupie,ale to nie to samo

Matrix89

Wysłana - 03 lipca 2007 19:23    Edytuj Cytuj
Troll dajac takie rady dowodzisz jak głupi jestes a głupote juz trudniej zatuszowac ... wiec w twouim przypadku nawet nocnik na łbie nei załatwił by sprawy wiec jesli problem Cie nie dotyczy i nie masz nic sensownego do powiedzenia to siedz cicho i szanuj sie człwieku ....

Chmura sam mam z tym problem i duzoo czytałem juz na ten temat na forum bo jest tego sporroooo wytarczy uzyc wyszukiwarki i doszedłem do wniosku ze w moim przypadku moga mi tylko pomóc zabiegi z laserami a koszt takiej imprezy to 1000 pln... poprostu nic dodac nic ująć

zdr.

"Staraj się dążyć do doskonałości, rób więcej niż możesz,
kochaj przyjaciół, mów prawdę, bądź wierny oraz szanuj swojego ojca i matkę.
Te zasady pomogą Ci osiągnąć mistrzostwo, uczynią Cię silniejszym,
napełnią nadzieją i wskażą Ci drogę ku wielkości." - Joe Weider®

Trol16

Wysłana - 03 lipca 2007 20:25    Edytuj Cytuj
mówisz tak bo dotyka to Ciebie..ja oczywiście żartowałem bo nikomu nie dopiekam na serio...nikt nie jest idealny tak więc czasem lepiej jest to wszystko obrócić w żart...kolorowe twarzyczki to nie jest problem zbytnio takie ukrwienie i****...ważne tylko żeby dużo alko nie pić na imprze to będzie troche bledsza buźka...może to wina ciśnienia...nie wiem..ale moim zdaniem to żaden problem...palisz cegłe i nie widac ze jesteś czerwony naturalnie JOKE...

Jeżeli wsadze Ci f***a w dupe,to Ty masz f***a w dupie i ja mam f***a w dupie,ale to nie to samo

chmurka90

Wysłana - 03 lipca 2007 22:00    Edytuj Cytuj
dzieki ;) chyba sobie odpuszcze te zabawy z laserem :)

Matrix89

Wysłana - 03 lipca 2007 23:32    Edytuj Cytuj
Troll - racja zareagowałem tak bo problem tyczy sie tez mnie i w****iaja mnie tego typu zarty i uwagi od osób którzy nie maja talkiego problemu... a jeszcze bardziej w****iaja mnie ceny tych zabiegów z laserami dlaczego to ***stwo jest takie drogie ;/

Chmura to ze w moim przypadku laser to raczej ostatecznosc (długoletni rumień) to nie znaczy ze u Ciebei tez jst to ostatnia deska ratunku jak bardzo Cie to interesuje to poszukaj w wyszukiwarce bo było tego jak juz pisałem sporoo a moze jakos sobie pomożesz ...

zdr.

Trol16

Wysłana - 03 lipca 2007 23:38    Edytuj Cytuj
może szukaj coś w strone medycyny niekonwencjonalnej

Matrix89

Wysłana - 03 lipca 2007 23:45    Edytuj Cytuj
ee wiesz co nie jestem raczej do czegos takiego przekonany ... nie wierze w bajki a poza tym to pewnie decydujac sie na niekonwencjonalne metody leczenia musiał bym robic jakies maseczki/dupeczki i inne samołyki z ogórków, cytryn i nie wiadomo czego jeszcze a ja nie mam czasu na ******ły <yes>

Chumra znam pewne forum... czerwono w nim od buraków --> http://www.czerwienienie.6r.pl/forum/

moze czegos sie dowiesz .. jak bys wygrał w jakis sposób z tym rumieniem to daj zanc ;d; - niezapomnij kto Ci wiernie odpisuje

olka426

Wysłana - 04 lipca 2007 14:44    Edytuj Cytuj
ja slyszalam, ze jest cos takiego jak zielony puder. podobno wtedy nie widac tak rumiencow. moze warto sprobowac. pozdrawiam

Sometimes the one thing that you're looking for will be the one thing you can't see

Odpowiedzi jest na 3 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Zaczerwieniona twarz

Strony:  pierwsza  2  3   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.