Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Zaburzenia zołądkowe podczas biegania

patrick_89

Wysłana - 11 sierpnia 2009 23:34    Edytuj  Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Witam!! Wrociłem do sportu po rocznej kontuzji, a mianowicie zrezygnowalem z dotychczasowej piłki noznej na rzecz biegania.
Zaczałem systematycznie biegac w wakacje,(wczesniej niemialem czasu na systematyke), biegam co dwa dni, mniej wiecej godzinke. Problem pojawia się kiedy zaczyna mnie męczyc takie jakby bekanie, od ostatniego posiłku, zazwyczaj jest to obiad zjedzony kolo godizny 14-15, a biegam zawsze kolo 21.
Właściwie niewiem jak nazwac tą dolegliwośc, bo nie jest to zwykłe bekniecie(moze jakis rodzaj zgagi), a dosyc mocne i dręczące, pojawia sie zazwyczaj po 40 minutach biegu i towarzyszy do konca. Moge tez powiedziec ze powoduje to jakiegos rodzaju ból w zołądku i troche w klatce piersiowej.Probowalem juz roznych rzeczy, pic duzo gorącej herbaty po obiedzie, pic samą wodę, nie pic nic w ogole, i zawsze to samo. Mysle ze moze to bys problem z sokiem zołądkowym, ale pewien nie jestem co dokładnie, jakas
"nadkwasowość".. Niech ktos cos doradzi!!!

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 12 sierpnia 2009 09:37 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - Massacra

CENA: 109.00zł
Ultimate Nutrition - Horse Power

CENA: 129.00zł
Trec - NitroBolon II powder

CENA: 119.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

barca4

Wysłana - 12 sierpnia 2009 09:37    Edytuj Cytuj
jesli cie to bardzo dreczy to idz do lekarza a jesli nie to moze samo z czasem przejdzie...

Visca el Barca!!!

Akira

Wysłana - 15 sierpnia 2009 05:39    Edytuj Cytuj
napisales ze ostatni posilek jesz o 15 a biegasz o 21... czyli to az 6godzin bez jedzenia... nie wiem ile posilkow jesz i co ile ale ja jezeli nie zjem czegos co 3 godziny t oczuje glod i zwiekszona ilosc kwasu zoladkowego ... tak juz sie pzyzwyczail moj organizm... proponuje posilek przed bieganiem zjesc kolo 18-19... 2-3 godzinki wystarcza aby pozniej biegac bez pelnego bebecha :)... druga ewentualnosc to byloby to ze moze objadasz sie przed bieganiem i to jest powodem... a tak na marginesie to jak nie biegasz tez masz taki problem?

"- E Eee Eeee Edi. To nie raaaaj ?
- A co to za raj, ktory dzis jest a jutro go nie ma"

"Pamiec innych o mnie jest moja wiara w siebie"

"Cialo jest domem mojej duszy"

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Zaburzenia zołądkowe podczas biegania

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.