Sportowe Forum Dyskusyjne
sport kulturystyka strongman fitness sztuki walki

∑ temat został odczytany 18138 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

SFD - Strona Główna | Fitness
Zaburzenia odżywiania. 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
słowa kluczowe: zaburzenia odżywiania
Autor "Zaburzenia odżywiania."   

Jaronir
 Wysłana - 5 maj 2005 18:30      [zgłoszenie]

Otóż to, ślepy nie powinien prowadzic ślepego.

Lub może lepiej: ktoś z 80% utratą wzroku (no bo ślepa nie jesteś, masz wiedzę) też nie powinien

edit

ps.
tak sie składa,ze od kilku lat mnie interesuje ta tematyka, co wiecej, mam zamiar się tym zajmować po studiach, wiec nie pisz mi o tym, jak ja sie bede czuła po którymś tam liście bulimiczki, bo to po pierwsze mój problem, a po drugie, zajmujący się tym terapeuci mają z tym kontakt na codzień

Jesteś psychoterapeutką? Nie? To jak juz będziesz, to nie zapomnij wspomnieć swojego superwizorowi że jesteś chora na bulimię, to Cie powinien zdrowo o******lić.

więc o czym ty w ogóle mi piszesz-jakiś ..nasty list ma sprawić, ze będę mieć dosyć??!!no sorry!!!!

Fajnie, że ślęczysz nad tym tematem od kilku lat i Ci to na 100% nie szkodzi.

To od jak dawna już nie chorujesZ?
Aa, zapomniałem, nadal chorujesz Ale broń Boże taplanie się w tym temacie niczego nie hamuje

chyba podałam adres mailowy-też nie polecam pisania na forum, jeśli nie, to zapomniałam dopisać, na innych forach, gdzie zamieszczam posta jest on widoczny..

Na jednym nie jest

Na tym nad którym pieczę ma psychoterapeutka zaburzeń odżywiania z Warszawy (służę większą informacją jak sobie życzysz) ten apel został sprzątnięty z forum

Zmieniony przez - jaronir w dniu 2005-05-05 18:49:32

przyznaj SOG'a

Tyka
 Wysłana - 5 maj 2005 19:30      [zgłoszenie]

też się szczerze mówiąc zastanawiałem czy nie posprzątać ... ale może intencje były dobre ... tyle że nietrafione

przyznaj SOG'a ekspertowi

valkiria1
 Wysłana - 16 lipiec 2006 14:12     
 Usunięta przez Charon za naruszenie Pkt4 regulaminu forum.
[zgłoszenie]

przyznaj SOG'a

jogger
 Wysłana - 24 lipiec 2006 15:21       [zgłoszenie]

[http://www.sfd.pl/temat101736/]

"Wszystko jedno gdzie się żyje,
Raz się chudnie, raz się tyje..." %-)

przyznaj SOG'a ekspertowi
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 3 strony.   poprzednia

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Zaburzenia odżywiania.

Strony: 1 2 3

<< Białe plamy na paznokciach / zaburzenia miesiaczkowania >>

Warto przeczytać: historie z apteki | cokolwiek | cokolwiek %-) | naprawy rowerów | test staki z usa | czerwona papryka | jagodzianki | klasyczna masa i sila | test usa | jagodnik | pierogi z jagodami | synrola bialek w procesach zywieniowych | czyszczenie nike mercurial | rola bialek w procesach zyciowych | ph bez metylu | ph bez grupy metylowej | xtreme stack nowa wersja | nie toksyczne ph | porównywarka finansowa

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL