Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Za dużo napojów energetycznych??

Maxim3

Wysłana - 26 lipca 2006 13:22    Edytuj  Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Prawie codziennie wypijam 2-3 napoje energetyczne typu Red Bull (najczęściej rozpuszczalne tabletki musujące Red Plus - 32mg kofeina, 400mg tauryna, 7,5kcal; czasami normalne puszkowe lub też tabletki musujące typu Plusz Active z tauryna, kofeiną itp), mimo że tak naprawdę wcale nie wiem czy one coś mi dają, ale już się uzależniłem, wiadomo efekt psychologiczny, że nie będę zmęczony. Zaczynam się jednak poważnie zastanawiać czy w długim okresie czasu nie będzie to miało negatywnego wpływy na moje zdrowie.

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 26 lipca 2006 17:01 
W większości przypadków polecamy:

SFD - SFD Wpc protein plus

CENA: 39.00zł
Pvl - Mutant Mass

CENA: 99.00zł
Weider - Giant Mega Mass 4000

CENA: 235.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

lukaszmun

Wysłana - 26 lipca 2006 17:01    Edytuj Cytuj
Wszystko w nadmiarze szkodzi, ale 2-3 to chyba nie jest tak duzo.

„Ten, kto zwycięży siebie, jest największym wojownikiem.”
Richard Kim

tomekx

Wysłana - 26 lipca 2006 17:19    Edytuj Cytuj
daj sobie spokój z tym szitem,
ja tak w sesji piłem czasami litr ICE COOL'a i kilka kaw,
po miesiacu efekt taki ze po tym tylko zwała była i łeb bolał, to i bralem
tabletki na bol glowy do tego, ale tak jakos dziwnie sie po tym czulem ze dalem sobie spokoj.
Jeszcze kawa bez cukru ma dobrego kopa, ale to tylko na sesje, tak to szkoda sie ryć - przynajmniej mi, i generalnie wole kawe od tych napojów.
pozdro

Boofi

Wysłana - 27 lipca 2006 12:22    Edytuj Cytuj
tak tak !
uzależnić sie jak najbardziej mozna - cały świat uzależniony jest od kawy np red bulle działają tak samo ...
osobiście jestem przeciwny nadużywaniu , stosuję tylko wtedy kiedy muszę
dodam że im wiecej pijesz tym masz wiekszą tolerancję i im dłużej stosujesz tym musisz brac wieksze dawki

a jak powiedzieli przedmówcy - co za duzo to nei zdrowe - tak jest ze wszystkim - nawet wodą !

a co do tematu - już kedyś był poruszony - poszukaj - mozę czegos wiecej sie dowiesz

XXX Boofi XXX
Hard Core Straight Edge
"Blood and Guts bro , thats the way it goes !!" - lifter ?

Nie dyskutuj z d****em. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.
Ekspert -

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Za dużo napojów energetycznych??

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.