Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Za duża klatka piersiowa

Kastecior

Wysłana - 26 kwietnia 2004 13:03    Edytuj
no ot rzeczywiście masz problem - z tym ze żle chyba napssiales , ni za duza roznica tylko za mala hihihihihihiih

Darekmzka

Wysłana - 08 lutego 2010 23:52    Edytuj
Tak sie składa że mam podobny problem.. też jestem atletycznie zbudowany chociaż nic nie ćwicze.. no po za tym że gram w klubie piłkarskim ludzie mi ciągle mówią że na pewno biore jakieś tabletki typu białko itp.. ale to nie jest prawda kiedy wychodze z kolegami na imprezy troche wyróżniam się własnie klatką piersiową.. i to jest mój kąpleks.. gdyż wydaje mi sie że kobiety wolą bardziej bardzo chudych menżczyzn. niż własnie tak zbudowanych jak ja..

Daro

aima

Wysłana - 09 lutego 2010 00:23    Edytuj
Patrz na daty ;)

Kompleks ? coz kazda kobieta ma inny gust.
Watpie abys mial tak rozbudowana klatke piersiowa bez cwiczen. Moze chodzi o zebra ktore sa wysniete w twoim przypadku.
Jesli mozesz podeslij zdjecie :)

abwehra211

Wysłana - 09 lutego 2010 12:47    Edytuj
hehehe nie myslałem że ktoś może narzekać że ma za dużą klatke do brzucha heheh nawet nie mogę powstrzymać się od śmiechu sorry ale jeśli Ci to przeszkadza to jedz dużo żeby w pasie przytyć to nie będzie się to rzucało w oczy heheheh ale jak wtedy będziesz miał odstający brzuch to wątpie że to polepszy Twoją sytuacje więc nie przejmuj się tym za bardzo.

apokalipsa NUTRIFARM

Wysłana - 09 lutego 2010 21:08    Edytuj
Darekmzka ban za archeologie

"Każdy ma w swoim życiu swoje Westerplatte"
Jan Paweł II
"Gorzki to chleb jest polskość"
C. K. Norwid
Ekspert -

Odpowiedzi jest na 2 strony.      poprzednia 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Temat zamknięty

Za duża klatka piersiowa

Strony:  pierwsza  1   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.