Sportowe Forum Dyskusyjne
sport kulturystyka strongman fitness sztuki walki

∑ temat został odczytany 5053 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

SFD - Strona Główna | Zdrowie
Za częste sikanie 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
słowa kluczowe: ste sikanie
Autor "Za częste sikanie"   

Adamrybka
 Wysłana - 30 wrzesień 2008 20:21        | zgłoś naruszenie regulaminu

witam mam problem chodzi o to ze codziennie biegam do kibelka ze 30 razy w szkole co przerwe musze bo mi sie siku chce nawet jak nic niepije(niejest to ze ja sobie wymyslam bo sikam dużo )co to jest ?

przyznaj SOG'a

MadCrew
 Wysłana - 30 wrzesień 2008 20:26      [zgłoszenie]

Może przeziębiłeś pęcherz i dlatego,ale najlepiej wypadało by iść do urologa z tym i on ci powie co Ci dokładnie jest.O ile coś ci jest

Żyj jak pustelnik,trenuj jak maszyna.

przyznaj SOG'a

flex1976
 Wysłana - 30 wrzesień 2008 20:32      [zgłoszenie]

od jakiego czasu masz takie objawy?

*** Życie to dożywotni wyrok śmierci. . .***
!!!!NIE SPRZEDAJE ,NIE KUPUJE !!!

przyznaj SOG'a znawcy

_radek
 Wysłana - 30 wrzesień 2008 20:52      [zgłoszenie]

najlepiej porozmawiac z urologiem.... ja kiedys tak mialem ale wtedy bylem tydzien pod namiotem i pod koniec mnie to dopadlo wiec wtedy chyba to bylo przeziebienie pecherza/nerek czy cos podobnego... no ale wrucilem do domu i bylo dobrze... moze wychodziles ogrzany i slabo ubrany z kas i Cie przewialo.... ja na twoim miejscu bym poczekal jeszcze kilka dni i poszedl do urologa

,,chodzić już umiem, teraz chce umieć latać" Eldoka

przyznaj SOG'a

rolka
 Wysłana - 3 październik 2008 22:36      [zgłoszenie]

przy zapaleniu pęcherza piecze przy oddawaniu moczu i bolą plecy nisko przy lędzwiach no i z przodu pęcherz również . Jak miałem zapalenie p. to też krew była w moczu więc łatwo było zauważyć jego zmianę koloru -> jeśli coś z pęcherzem jest to na pewno wyjdzie w badaniu moczu.

przyznaj SOG'a

d4nny
 Wysłana - 4 październik 2008 21:44      [zgłoszenie]

kolega często biegal lać, ma coś z nerkami a to w jego przypadku jest choroba genetyczna

przyznaj SOG'a

federer27
 Wysłana - 4 październik 2008 22:35      [zgłoszenie]

mogłeś przeziębić pęcherz ewentualnie nerki
może masz za mało hormonu regulującego wydalanie moczu(wazopresyny), ale wówczas sikał byś także w czasie snu(mimowolnie), więc to raczej odpada

przyznaj SOG'a

Darek62
 Wysłana - 4 październik 2008 23:09      [zgłoszenie]

Trzeba iść do lekarza pierwszego kontaktu,a on skieruje albo do urologa albo nefrologa.

Zmieniony przez - Darek62 w dniu 2008-10-04 23:10:49

przyznaj SOG'a

krzykacz
KULTURYSTYKA.PL
 Wysłana - 6 październik 2008 08:57      [zgłoszenie]

I pewnie da skierowanie na badania moczu.

doping & zdrowie

przyznaj SOG'a ekspertowi

PanTomasz
 Wysłana - 7 październik 2008 00:36      [zgłoszenie]

1. zwyczajnie przeziebiles pecherz. Wcale tak jak napisal kolega wyżej nie muszą wystapić bóle w ledzwiach ani przy oddawaniu moczu ale moga. Profilaktycznie możesz wziąść furagine. a najlepiej udać sie do lekarza.

2. Jeśli nic Cie nie boli, a tak jak mowisz czesto oddajesz mocz, jestes czesto senny i spozywasz duze ilosci wody to nie zaszkodzi badanie krwi. Głownie chodzi mi tu o cukrzyce.

3. Jeśli byłaby to choroba genetyczna to raczej mialbys taki problem juz od dziecka.ale tez to nie jest reguła.

przyznaj SOG'a

flex1976
 Wysłana - 7 październik 2008 14:40      [zgłoszenie]

chyba autor tematu już nie jest zainteresowany tą sprawą
po tygodniu już zapewne zapomniał o swoim nadmiernym sikaniu

*** Życie to dożywotni wyrok śmierci. . .***
!!!!NIE SPRZEDAJE ,NIE KUPUJE !!!

przyznaj SOG'a znawcy
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 2 strony.   | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Za częste sikanie

Strony: 1 2

<< Ból klatki piersiowej. / boł nadgarstków >>

Podobne: Potencja - zbyt częste wzwody :/ | Zbyt czeste oddawanie moczu:(:(:( | Zmęczenie again ... coś z sikaniem. | czeste sikanie | Noga lewa ,jakaś wysypka dziwna i czeste skurcze tej nogi. | niespoojny sen, czeste budzenie-a przetrenowanie

Warto przeczytać: kazio | raven] | arginina wasze opinie | jak wstrzykiwac winstrol | redukcja ochrona miesni | zdrowa redukcja | spinery | z czym storma | podkrecanie pilki | vitalmax. monohydrat kreatyny | kolejny cykl z mety | hiit 30sec | ultimate nutrition opinie recenzje | ultimate nutrtion | audi 13 | koji kanechika | clen sauna | superliga 3 | porównywarka finansowa

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL