Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Zaświadczenie lekarskie o zdolności do intensywnego wysiłku fizycznego

korian

Wysłana - 28 czerwca 2006 11:37    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Czołem. Jaki lekarz może wystawić takie zaświadczenie? Lekarz sportowy, medycyny pracy czy każdy lekarz?
Oraz. Dlaczego "zwykli lekarze" nie chcą się tego podjąć?
Dzięki za pomoc. Pozdrawiam.

..::Moderator działu Militaria::..

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 28 czerwca 2006 11:44 
W większości przypadków polecamy:

SFD - SFD Wpc protein plus

CENA: 39.00zł
Olimp - THERMO STIM

CENA: 35.00zł
SFD - SFD Shaker

CENA: 8.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

karotka2

Wysłana - 28 czerwca 2006 11:44    Edytuj Cytuj
Zalezy do czego Ci potrzebne. Jak na studia (AWF) to lekarz medycyny pracy a jak na jakies zawody to lekarz sportowy.
A zwykli lekarze nie chca sie tego podejmowac bo jak Ci podpisze bez specjalistycznych badan i cos Ci sie stanie to lekarz pojdzie siedziec

SPRZEDAM PREZENTACJE MATURALNE- [http://www.insomnia.pl/Sprzedam_Prezentacje_Maturalne_50_z%C5%82-t653355.html]

www.pajacyk.pl
www.polskieserce.pl

korian

Wysłana - 28 czerwca 2006 12:03    Edytuj Cytuj
A da radę, żeby zwykły lekarz wystawił takie zaświadczenie po odpowiednich badaniach?

oska5

Wysłana - 28 czerwca 2006 16:26    Edytuj Cytuj
mi rodzinny powiedzial ze "nie ma takich uprawnien" (co mnie zdziwilo) a nie ze czy sie chce podjac czy nie.
poszlam do innego ktory czasem siedzi u tego mojego rodzinnego w zastepstwie i ten mi wystawil ale mial te dodatkowe uprawnienia.
Ale tak to trzeba do tego medycyny pracy, a sportowy to nie wiem, pewnie tak, natomiast nie wiem czy nawet po badaniach rodzinny ci wystawi takie zaswiadczenie skoro nie ma uprawnien

Zmieniony przez - oska5 w dniu 2006-06-28 16:31:08

"Ten tylko jest wolny,
kto na wysokość wstępuje bez uciech,
a schodzi z niej bez żalu..."
Znawca -

korian

Wysłana - 28 czerwca 2006 17:10    Edytuj Cytuj
:-*

karotka2

Wysłana - 29 czerwca 2006 10:58    Edytuj Cytuj
To juz zalezy od tego do czego Ci jest to potrzebne. Jak na jakies zawody to zalezy od klubu czy zezwoli na badania od zwyklego lekarza. U mnie na zawody taekwondo zawsze mialam podbite u zwyklego lekarza i to wystarczlo ale gdy zdarzyl sie ten wypadek (chlopak zmarl na zawodach) po POlska Unia Taekwondo wydala rozporzadzenie, ze bez badan od lekarza sportowego na zawopdach nie powalczysz. A jesli chodzi o studia to badania od zwyklego lekarza sa niewazne, musi byc lekarz medycyny pracy

SPRZEDAM PREZENTACJE MATURALNE- [http://www.insomnia.pl/Sprzedam_Prezentacje_Maturalne_50_z%C5%82-t653355.html]

www.pajacyk.pl
www.polskieserce.pl

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Zaświadczenie lekarskie o zdolności do intensywnego wysiłku fizycznego

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.