Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Załzawione oczy i czerwienienie sie

GrzegorzBr

Wysłana - 10 września 2009 06:15    Edytuj  Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Mam taki problem , przez czerwienienie sie i lzawienie oczu gdy np zaczynam mowic, gdy ktos na mnie patrzy itp spowodowalo to u mnie kompleksy, zamknolem sie w sobie itp hehe wiez ze moze sie to wydac smieszne dla kogos, poprostu mamm tak ze gdy mowie i na mnie patrza to sie czerwienie i zaczynaja mi lzawic oczy (wyglada to tak jak bym mial plakac) przez to poprostu unikam kontaktow a ludzmi, w towarzystwie malo sie udzielam( a chce wiecej) unikam kontaktu z dziewczynami itp, bylem u okulisty kiedys i nic nie pomoglo, moze ktos poradzic co zrobic??zebym mogl normalnie zyc bo to mnie strasznie ogranicza..nie moge rozmawiac z kims gdy ktos mi patrzy w oczy bo zaraz czerwony i prawie leca mi lzy

Zmieniony przez - GrzegorzBr w dniu 2009-09-10 06:19:38

Zmieniony przez - GrzegorzBr w dniu 2009-09-10 06:23:12

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 10 września 2009 08:51 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - Massacra

CENA: 109.00zł
Pvl - Mutant Mass

CENA: 219.00zł
Olimp - Gold Omega 3 sport edition

CENA: 38.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

cepuch

Wysłana - 10 września 2009 08:51    Edytuj Cytuj
problem tkwi w psychice, mam podobnie jak jade np w autobusie jest plno osob i mi przyjdzie mysl, ze kazdy sie na mnie gapi( bo mam tradzik i mysle, ze odrazu kazdy sie patrzy na mnie z pogarda) to zaczynam sie czerwienic

Malinowa

Wysłana - 11 września 2009 19:51    Edytuj Cytuj
Nie ma co sie martwic, jak cos mnie stresuje to tez sie czerwienie.Moze sprobuj wziasc jakie lekkie ziola na uspokojenie typu melisa,uwierz w siebie i do dziela, umawiaj sie na jakies spotkanie i wcale nie przejmuj sie ze sie czerwienisz,to normalne Ze lzawieniem pewnie jest podobnie ale zawsze mozesz powiedziec ze masz uczulenie na pylki hehe Nie ma co zycia sobie marnowac przez cos takiego.Wiara w siebie kolego,trzeba zyc

blueeyes

Wysłana - 11 września 2009 23:38    Edytuj Cytuj
Dokladnie tak jak opinie wyzej. Problem jest tylko na tle psychicznym a do tego moze tez dojsc alergia jesli Ci oczy lzawia. Uwierz w siebie, wiem ze trudno ale na pewno pomoze innej rady nie ma. Zastanow sie co Ci w sobie przeszkadza a co jest Twoja duza zaleta i sprobuj to wykorzystac. Jesli jest cos co mozesz zmienic na lepsze co doda Ci odwagi i poprawi samoocene to zrob to. A zalety staraj sie eksponowac.

i m p o s s i b l e
i s
n o t h i n g
Znawca -

anapolon30

Wysłana - 17 sierpnia 2011 16:08    Edytuj Cytuj
z wiekiem przejdzie!

Darcon

Wysłana - 19 sierpnia 2011 20:23    Edytuj Cytuj
jw. jak podrośniesz samo przejdzie, olej to

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Załzawione oczy i czerwienienie sie

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.