Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

ZESTAWIENIE BIAŁEK by Banan (cz.II-str.12) & AnabolX (str.20)

King_Odin Trec Nutrition

Wysłana - 10 stycznia 2008 12:15    Edytuj Cytuj
spoko

po to tu jesteśmy

HST PUSH & PULL - mój autorski "system" treningowy:[http://www.sfd.pl/-t589381.html]
Dieta LOW-CARB, art dla początkujących: [http://www.sfd.pl/-t655403.html]
Redukcja od A do Z - wszystko o redukcji:[http://www.sfd.pl/-t654560.html]
Takie wielkie, takie niewinne. A same niosą na grzbiecie skrzydlatą kostuchę. Polską śmierć.
Ekspert -

_Richard_

Wysłana - 04 marca 2008 23:55    Edytuj Cytuj
a co myslicie o VITALMAX - WHEY PROTEIN 70 jesli chodzi o sklad i jakie sa wasze opinie na temat tego białeczka?

www.pajacyk.pl
www.polskieserce.pl

shrewd2

Wysłana - 09 marca 2008 21:48    Edytuj Cytuj
dobra robota. dodajcie jeszcze jakieś białka bo jest ich przecież pełno,proszę

interesują mnie głównie te z Olimpa i BX-a.

Grodzio

Wysłana - 09 marca 2008 22:32    Edytuj Cytuj
Bardzo ładnie to napisałeś Banan . Brak mi tu Olimp X5 Protein. Co o tym sądzicie?

tomekreduk

Wysłana - 09 marca 2008 23:23    Edytuj Cytuj
ja sadze ze olimp to przereklamowane scierwo....ktore kupuja wszyscy bo jest w kazdej gazecie i jak wydasz 1000zl to dostaniesz z punktow batona:D

shrewd2

Wysłana - 10 marca 2008 08:37    Edytuj Cytuj
ja kupuje glownie za punkty, wiec jest dosc taniej i mam znowu punkty na zas dlatego sie kala.

witkacy

Wysłana - 11 marca 2008 09:49    Edytuj Cytuj
Ostatnio testuje 100% Pure Ehey Protein Isolate firmy Now. Odżywka jest bezsamakowa ale charakteryzuje sie dobrą rozpuszczalnością. Jak na razie nie narzekam. Testowałem też Treca Night Blend. Smak dobry, ale kiepska rozpuszczalnośc. Odzywka szybko zamienia się w puding i zostaje wiele grudek. By calkowicie ja rozpuscic należy stosowac mikser. Smak czekoladowy, może byc. Raczej nie kupię jej ponownie. Może wrócę do SP80. Dwa pytanka odnośnie białek.
1.Czytalem ostatnio, że nie wskazane jest łączenie serwatki i kazeiny w jednej odżywce, ponieważ kazeina zalega w żołądku dłużej i powoduję, że niewielka ilośc serwatki przedstaje się dalej do układu pokarmowego. Czy się z tym zgadzacie? Kilka odżywek prezentowanych w tym temacie to mieszaniny seratki i kazeiny, które mialy pochlebne rezenzje.
2.Jaka odżywkę polecalibyście na noc?

Martainn

Wysłana - 11 marca 2008 09:55    Edytuj Cytuj
1.Czytalem ostatnio, że nie wskazane jest łączenie serwatki i kazeiny w jednej odżywce, ponieważ kazeina zalega w żołądku dłużej i powoduję, że niewielka ilośc serwatki przedstaje się dalej do układu pokarmowego. Czy się z tym zgadzacie? Kilka odżywek prezentowanych w tym temacie to mieszaniny seratki i kazeiny, które mialy pochlebne rezenzje.
Nie zgadzamy się;)
2.Jaka odżywkę polecalibyście na noc?
Właśnie kazeinową.
Specjalista -

witkacy

Wysłana - 12 marca 2008 18:21    Edytuj Cytuj
a konkretnie jakiej firmy?

Grodzio

Wysłana - 12 marca 2008 19:28    Edytuj Cytuj
Hej. Ile łyżek stołowych lub małych łyżeczek to 35g białka?

Odpowiedzi jest na 31 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

ZESTAWIENIE BIAŁEK by Banan (cz.II-str.12) & AnabolX (str.20)

Strony:  pierwsza  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.