ZESTAWIENIE BIAŁEK by Banan (cz.II-str.12) & AnabolX (str.20)
Rude Boy92
Wysłana - 07 czerwca 2007 23:09
O widze ze wkońcu ktoś normalny mnie zrozumial i niewysmiewa tylko doradza. A mam ostratnie pytanie. Czy wystarzy mi to że: staram się jeść jak najwięcej białka i węglowodanów(ryż, makaron, nabiał,mięso{wędliny,chude mięso} itp.) niewcinam pizz, ćwicze codzień godzinę i tylko przed treningiem i po piję to mleko w proszku(każda porcja po ok 30g odtłuszczonego mleka-rozrobionego w mleku lub wodzie). Czy to starczy jak na ten wiek wagę i żeby przyrost mięśni szedł troche szybciej niż na zwykłem i żadszym jedzieniu?.
1181250557000
miętki JASZCZOMP
Wysłana - 08 czerwca 2007 01:40
napiszę wyraźniej: ten post nie jest o problemach nastolatków i odpadach z mleczarni wiec zbastuj i zapytaj w dziale "dla zupełnie zielonych" a nie tutaj!
koniec, każda następna wypowiedź nie na temat zestawienia białek będzie kasowana a autor dostanie bana.
zdr.
"nie znam sie na niczym co czytałem na temat ćwiczeń"
Ekspert -
1181259623000
mkoijnbhu
Wysłana - 09 stycznia 2008 10:50
Czesc,
Prosilbym o rade. Ilosc firm i roznorodnosc ich produktow bialkowych sprawila ze troche sie zamotalem. Nie wiem czy patrzec na cene(bo nie zawsze jest ona wyznacznikiem jakosci, mozna placic ze bedzie mialo napisane "nike" na opakowaniu :P) czy kierowac sie czyms innym w wyborze. Napisze czym jestem zainteresowany a Wy fajnie by bylo gdybyscie mi doradzili: - Smak: Dla mnie naistotniejsza rola, jak przegladalem to wiekszosc bialek ma rozne smaki. Wiem ze to dobre byc nie moze ale chcialbym zeby bylo zjadliwe i zebym mogl latem jesc np. truskawki :) - Cena: Nie gra roli, bo lepiej zaplacic 10zl za 100g niz 6zl i zjesc 1 porcje tego za 6 i wyrzucic. Co tanie to drogie :) - Sklad: Najbardziej pasowaloby mi jesc to bialko rano lub na noc w trakcie / po ostatnim posilku W ogole jak to sie robi to bialko? Wrzuca do wody i miesza i pije? Po przeczytaniu pierwszych 2 stron zainteresowaly mnie 2 produkty najbardziej: + 14.Ultimate Nutrition IsoCool i + 16.Vitalmax CFM I teraz zalezy mi na smaku, zeby ktos sie wypowiedzial ktory "jadl" obydwa produkty. Z gory dzieki
1199872227000
King_Odin Trec Nutrition
Wysłana - 09 stycznia 2008 10:58
białko ładuj do posiłku, w którym masz go mniej.
ew. też po treningu razem z jakimiś węglami.
jak smak to iso-stack albo Whey Cooler - dobre okołotreningowe.
polecić jeszcze mogę Metabolic Whey'a od MRM.
tak, możesz sobie zmieszać z wodą albo z mlekiem przykładowo.