Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 854 razy
słowa kluczowe: dnia 
Autor

ZDJĘCIE DNIA

jarzynek

Wysłana - 28 stycznia 2010 14:19    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

"Miałem dziewięć lat, jak tata wstawał w nocy, włączał telewizor i oglądał Gołotę jak bił się z Bowe. Też wstawałem bo wszyscy mieszkaliśmy w jednym w pokoju." - wspominał w jednym z ostatnich wywiadów Andrzej Wawrzyk (z lewej), którego w piątek czeka debiut na amerykańskim ringu - pojedynek z reprezentantem gospodarzy Harvey'em Jolly.
bokser.org

Heh ciekawe co pokaże Wawrzyk, w ostatnie walce kiepsko się zaprezentował, bez żadnych rewelacji. Mam nadzieje że nie jest tylko sztucznie kreowany na następce Gołoty. W sumie to następcą Gołoty nie będzie bo Andrzej jest jeden jedyny.
Wawrzyk ma ma swoją karierę i na nią musi ciężko pracować. Ze zdjęcia widać że ma chłopak warunki. Natomiast Gołota z tej foty wygląda dosyć kiepsko...taki zaniedbany. Mam nadzieje ,że z nim jest wszystko okey. Może Andrew weźmie się za promowanie naszych polskich talentów w USA? Kto wie ale może dzięki niemu wypłynie ktoś taki jak właśnie Wawrzyk czy Szpilka. Powiem szczerze ,że bardzo liczę na tych dwóch zawodników oby dwoje mają dużo potencjału 3mam kciuki za ich kariery, oby zaszli na prawdę daleko.

Zmieniony przez - jarzynek w dniu 2010-01-28 14:20:48

Zmieniony przez - jarzynek w dniu 2010-01-28 14:29:10

"I try to catch him right on the tip of the nose, because I try to push the bone into the brain." (M.Tyson)

Specjalista -

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 28 stycznia 2010 15:09 
W większości przypadków polecamy:

SFD - SFD Mass Activator

CENA: 65.00zł
Ultimate Nutrition - Horse Power

CENA: 129.00zł
SFD - SFD PURE BCAA

CENA: 49.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Balboa5

Wysłana - 28 stycznia 2010 15:09    Edytuj Cytuj
Bedzie jego walka gdzies w TV?

edit. tak z Gołota wszystko ok. Był na meczach bokserskich Polska vs. USA i był ładnie ubrany ogolony i uczesany

Zmieniony przez - Balboa5 w dniu 2010-01-28 15:14:09

SFD Fight Club & Uderzane

WISŁA KRAKÓW
"Chuligańskie życie przemocy świat wal mocno w morde bedziesz coś wart"
Znawca -

Blachapl

Wysłana - 28 stycznia 2010 18:12    Edytuj Cytuj
jarzynek, Ty musisz wiedzieć na jakim kanale będzie leciała walka Andrzeja, jak możesz to zapodaj tutaj taka informację, a co do wyglądu to Andrzej jak na swój wiek dobrze się trzyma, może zdjęcie źle zrobione

+$+ sru sru

kwiatulaBa

Wysłana - 28 stycznia 2010 18:54    Edytuj Cytuj
Dobre foto, Andrzej G. trochę zmeliniały, ale to facet, a nie modelka Wawrzyk moim zdaniem to najlepiej rokujący młody polski zawodnik, jak będzie miał odpowiednie przygotowanie, pieniążki i kontuzje go ominą to możliwe, że coś z niego wyrośnie.
Pożyjemy zobaczymy.

Lady M www.fight24.pl

Wysłana - 28 stycznia 2010 20:28    Edytuj Cytuj
też trzymam kciuki za młodziaka

"No matter your goal, achieving it always starts with belief
- do not underestimate the strength within."

mój dziennik: [http://www.sfd.pl/-t621203-s191.html#post10]
Specjalista -

OloKK www.olokk.pl

Wysłana - 29 stycznia 2010 04:48    Edytuj Cytuj
Pewnie na Jedynce leciała.

OLIMP ENG-PL TRANSLATOR:
2 capsules 3 times daily = 4 kapsułki 3-4 razy dziennie

ZAPRASZAM NA MOJE PORTFOLIO: [http://olokk.pl]
Specjalista -

jarzynek

Wysłana - 29 stycznia 2010 11:16    Edytuj Cytuj
Balboa5 też widziałem te foty i wiem że był w Polsce. Ale czy trzyma się dobrze to nie da się wywnioskować ze zdjęć? Wydaje mi się ,że to raczej mogą stwierdzić jedynie jego bliscy, którzy są najbliżej niego.
Co do walki Wawrzyka to z tego co wiem to żadna Polska tv tej walki nie pokaże...

"I try to catch him right on the tip of the nose, because I try to push the bone into the brain." (M.Tyson)

Specjalista -

bokser7393

Wysłana - 29 stycznia 2010 16:42    Edytuj Cytuj
Będzie walka stulecia dwa
Tylko u Nas są walki stulecia co roku

A tak w temacie Wawrzyka, to dobrze, że dodałeś "sztucznie" kreowany na następce Gołoty, bo moim zdaniem to o wiele za wcześnie by tak mówić. Większe nadzieję poświęcam w Szpilce, chłopak naprawdę ma talent.

Dopóki walczysz Jesteś zwycięzcą...
Specjalista -

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.