SFD.pl - fitness, kulturystyka, trening, dieta i suplementacja

ZDJĘCIA NASZEJ SZAMY v2

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 80229

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1209 Napisanych postów 95001 Wiek 28 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 375707
Tak, bo dałem majonezu i kalafior
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 273 Napisanych postów 3367 Wiek 26 lat Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 18896
Rzucacie tymi placuchami, że chyba sobie zrobię (chociaż czeka na mnie stek łososiowy jeszcze...)

Ps - sorki za offa, ale musiałem - widok tego gościa o poranku poprawił mi humor

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 12 Napisanych postów 4593 Wiek 25 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 17819
Blazer
Wczorajszy sernik urodzinowy





OOOOOOOOOORGAAZM:D

AKTUALNY DZIENNIK ACTIVLAB :
http://www.sfd.pl/[DT]_Aniitka155_od_Ladies_do_ActivLab-t1040073.html

...

"Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie"


Wiesz, co jest naj­ważniej­sze w życiu? Mieć cel. I dążyć do je­go spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który po­siadam, tak jak­by... uszczęśli­wia mnie. Dzieki niemu mam poczu­cie, że war­to żyć, mi­mo prze­ciw­ności. Ale często wątpię. Bar­dzo często.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 11 Napisanych postów 3294 Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 19444
150g makaronu, 100g ryżu, trochę buraków i szejk czekoladowy. Jak jeść, to dużo

Projekt Masa 2014, czyli KUREK nie zniknie!
http://www.sfd.pl/KUREK_nie_zniknie__masa_zimą_2013_[DT]-t994269.html

[ART] Dlaczego białko to nie magiczny proszek i czemu z kreatyną warto poczekać?
http://www.sfd.pl/[ART]_Dlaczego_białko_to_nie_magiczny_proszek_i_czemu_z_kreatyną_warto_poczekać_-t1004088.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1209 Napisanych postów 95001 Wiek 28 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 375707
łał, ale masz fajny szejker
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 273 Napisanych postów 3367 Wiek 26 lat Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 18896
tylko ziemniaków brakuje.
A co jest na tych kluchach? Pomidory jakieś czy jabłka? (Jak to drugie, to należy Ci się order za odwagę połączeń )
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 681 Wiek 35 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 10283
a tez sie pochwale chociaz przy niektorych to blado wyglada
makaron durum z zielonym pesto, do tego kotleciki z lososia i papryki (wedlug przepisu Koniu 151)

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
dudee Doradca
Ekspert
Szacuny 1737 Napisanych postów 27216 Wiek 24 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 516262
To chyba buraki

Zmieniony przez - dudee w dniu 2014-04-03 20:56:42

Ustalanie indywidualnych planów dietetycznych
Zapraszam do współpracy

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 273 Napisanych postów 3367 Wiek 26 lat Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 18896
Nie, nie - buraki są tam po prawej, trochę zakopane makaronem i ryżem . Makaron sobie czymś okrasił jeszcze cwaniaczek
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 11 Napisanych postów 3294 Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 19444
XDDD co wy chcecie od mojej michy. Zostańcie przy tych swoich risottach, pizzach, wołowinach z ryżem i innych normalnych posiłkach. Ja tu się staram fantazjować, żeby talerz super wyglądał, a oni jeszcze krytykują. Zrozumcie, że muszę chociaż raz dziennie puścić się wodzy fantazji i artystycznej weny. Ugotowałem makaron i biały ryż, które razem połączyłem w tzw. rurki pod pierzynką. Zaraz na tym puściłem kapkę sosu pomidorowego basilico a'la Italiano or Argentino (I don't know, maybe Polando). Następnie dwa nacięte buraki wsunąłem szybkim i sprawnym ruchem jednej ręki pod makaron, i jednocześnie posypałem jednego kilkoma ziarnkami ryżu (w mojej myśli twórczej było ukazanie, że tylko jeden burak łączy się z ryżem, a drugi miał się poczuć minimalnie samotnie). Widelec też nie wziął się przypadkiem. Jest ułożony tak, aby podkreślać barwę buraczanej doliny i podtrzymywać aromaty białka zwanego potocznie WuPeCe o smaku czekoladowym z wodą mineralną niegazowaną.

Projekt Masa 2014, czyli KUREK nie zniknie!
http://www.sfd.pl/KUREK_nie_zniknie__masa_zimą_2013_[DT]-t994269.html

[ART] Dlaczego białko to nie magiczny proszek i czemu z kreatyną warto poczekać?
http://www.sfd.pl/[ART]_Dlaczego_białko_to_nie_magiczny_proszek_i_czemu_z_kreatyną_warto_poczekać_-t1004088.html 

Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

„Nie Ma Bardziej Szczerej Miłości Od MIŁOŚCI Do Jedzenia”

Następny temat

NAJPROSTSZY PRZEPIS NA PRAWDZIWE TORTILLE!