Witam Wszystkich. Czy bedą jakieś amatorskie zawody w Muay Thai z początku 2010r ? gł w okolicy krakowa mnie interesuje. Jak wie ktoś coś na ten temat pisać tu;)
Ale mysle ze napewno cos bedzie...pewnie w grudniu W zeszlym miesiacu byly w Łodzi, w tym miesiacu jest Puchar Polski w Niepołomicach wiec mysle ze za miesiac bedzie TPW w Krakowie
...wybieraj wybieraj wybieraj co wolisz-prawą czy lewą rękę mam Ci up******ić...!
1257202466000
Serducho15
Wysłana - 02 listopada 2009 23:55
okay;) dziekuje:)
1257202550000
Agresst
Wysłana - 03 listopada 2009 14:52
Styczeń /Luty 2010 TPW nie pamiętam gdzie ale trener mi mówił. Zapytam jutro dokładnie.Chyba się wybiorę spróbować.
Palą to muzycy, nastolatki i dorośli Urzędnicy i graficy, żony, matki i filmowcy Palą biznesmeni, starsze laski, młodzi chłopcy Nikt jeszcze nie poszedł do ziemi, od tej trawki, coś ty? Palą ją dewotki, heretycy nie chcą słyszeć Że to z czym kręcą jointy przestanie być narkotykiem
1257256376000
Serducho15
Wysłana - 03 listopada 2009 15:08
jeśli możesz to sie dowiedz bede Ci bardzo wdzieczna:)
TPW 1 Połowa Lutego 2010/ Łódź/ Organizuje Robert Karpiński.Tak Mi Powiedział on sam.
Palą to muzycy, nastolatki i dorośli Urzędnicy i graficy, żony, matki i filmowcy Palą biznesmeni, starsze laski, młodzi chłopcy Nikt jeszcze nie poszedł do ziemi, od tej trawki, coś ty? Palą ją dewotki, heretycy nie chcą słyszeć Że to z czym kręcą jointy przestanie być narkotykiem
1257364943000
Lady M www.fight24.pl
Wysłana - 04 listopada 2009 21:12
tylko TPW czy liga też?
"No matter your goal, achieving it always starts with belief - do not underestimate the strength within."