Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 956 razy
słowa kluczowe: złamany 
Autor

Złamany nos

Issue

Wysłana - 23 sierpnia 2009 15:21    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Chce zacząć od września chodzić na kick boxing i tu powstaje pytanie bo w czerwcu miałem dość poważnie złamany nos z przesunięciem i miałem na to operację. Może mi się znowu złamać nos na tym kick boxingu ? Mam się czegoś obawiać ?

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 23 sierpnia 2009 15:30 
W większości przypadków polecamy:

Trec - Whey 100

CENA: 159.00zł
Olimp - Thermo Speed Extreme Mega Caps

CENA: 45.00zł
Gaspari Nutrition - MyoFusion

CENA: 149.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

hetmanXF

Wysłana - 23 sierpnia 2009 15:30    Edytuj Cytuj
Masz,tak samo jak osoba ktora nigdy nie miala zlamanego nosa. Nie masz sie w ogole czym przejmowac takie rzeczy sie zdarzaja,KB to nie balet

Issue

Wysłana - 23 sierpnia 2009 15:37    Edytuj Cytuj
Ale jak mi gościu przywali to mogę mieć znowu nos złamany, bo lekarz mi powiedział że już podatny będę na złamanie nosa

Bullterrier

Wysłana - 23 sierpnia 2009 15:40    Edytuj Cytuj
No i lekarz miał rację. Wybierz lepiej Zapasy, coś co nie będziesz przyjmował prosto na twarz. Zdr..

dzejsu

Wysłana - 23 sierpnia 2009 23:27    Edytuj Cytuj
ja chodze na boks od roku i ani razu nie mialem zlamanego, a mam za soba sporo sparingow i troche "walk ulicznych" rowniez, chcesz uprawiac sport walki to musisz sie nastawic na to, ze nie raz i nie dwa doswiadczysz roznych kontuzji, nie badz mietki tylko zapier***aj na treningi

" What you do in life, echoes in eternity. "

hetmanXF

Wysłana - 23 sierpnia 2009 23:42    Edytuj Cytuj
Czlowieku...no nie ma sily to nie balet moga Ci zlamac nos albo i nie...ja mialem zlamany nos 6 razy i cwicze MT nadal i nei uwazam zeby byl podatny na zlamanie bardziej,mialem 2 operacje nosa,mowie Ci ja bym to olal i poszedl spokojnie ale jesli masz nastawienie ze na tych treningach wszystko co robisz jest zdrowe i nie prowadzi do kontuzji to sie mylisz i lepiej tam nie idz...oczywiscie bedziesz podatny duzo bardziej na kontuzje...
Bulltereier pisze glupoty,lekarz mial racje? BZDURA ciekawe ze zlamane kosci jak sie zrosna sa mocniejsze,a na zapasach nie bedzie mial okazji zlamac nosa albo reki,nogi,skrecic stawu itd etc.?
Czlowieku to sporty walki albo sie do tego nadajesz i idziesz w to albo nie i tyle,tu nie obowiazuja zasady pedagogiki ze kazdy do wszystkiego sie nadaje bo to nie prawda.

hetmanXF

Wysłana - 23 sierpnia 2009 23:45    Edytuj Cytuj
Co do Twojego nosa,zwykla kontuzja,ja jak mialem ze zlamany nos to na 2 treningu juz sparowalem...
Zdarza sie mialem zlamana noge 2 razy,mam teraz skrecony staw skokowy,kontuzje kontuzje...nic nie zrobisz olac i isc do przodu

Bartek4444

Wysłana - 07 października 2009 08:05    Edytuj Cytuj
Mam pytanie.Czy po operacji na złamany nos odczuwa się ból nosa ? ? ?

hetmanXF

Wysłana - 07 października 2009 11:36    Edytuj Cytuj
Wiesz to zalezy ja np raczej nie odczuwalem,jedynie jak go dotykalem ale czasami w pierwszej dobie po operacji boli ale dostaniesz przeciwbolowe

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.