Nie wiem czy to dobry dział, ale zadam te pytanie. 3 dni temu dostałem w nos troche krwawił i spuchł teraz juz opuchlizny prawie nie ma i nos jest prosty conajmniej każdy tak mówi i ja tez to zauwazyłem czy jednak może on byc złamany?? Z góry dziękuje za odp
tzn tak wszystko jest dobrze niby przegroda delikatnie sie rusza ale zawsze mi tak sie ruszala ;/ a jednak mam ten strach ze jesli jest złamany i źle się zrośnie to może coś sie stac ;/
1216332779000
OloKK www.olokk.pl
Wysłana - 18 lipca 2008 00:37
To będziesz miał źle zrośnięty nos.
OLIMP ENG-PL TRANSLATOR: 2 capsules 3 times daily = 4 kapsułki 3-4 razy dziennie
jakie sa tego konsekwencje?? i jak moge poznac czy mam te przegrody złamane ;/? Olokk podaj mi swoje gadu jak mozesz bo mam pare pytan
Zmieniony przez - Cfaniac w dniu 2008-07-18 00:48:08
Aha a co do prześwietlenia to mam iśc do przychodni pierw?? czy do szpitala??
Zmieniony przez - Cfaniac w dniu 2008-07-18 00:56:44
1216334279000
OloKK www.olokk.pl
Wysłana - 18 lipca 2008 01:15
Nie popadaj w paranoję. Jak się naprawdę boisz to leć do lekarza... Ale jak normalnie oddychasz i nic Cię szczególnie nie boli i goi się tak jak powinno... nie masz się o co bać myślę.
OLIMP ENG-PL TRANSLATOR: 2 capsules 3 times daily = 4 kapsułki 3-4 razy dziennie
Nie no ja to z chęcią bym nie szedł.Rodzice twierdzą że mam prosty nos a kumple na osiedlu dziś powiedzieli ze mam troche skrzywiony i zebym lepiej poszedł, a oddycham normalnie wcale nie boli i nie bolalo ( może dlatego że byłem pijany?). Boli tylko jak naciskam i jest jeszcze leciutko spuchnięty. Naczytałem się o tych złamaniach i sam nie wiem ;/ no ale chyba bym jakos czuł że złamany? nawet jakby te przegrody były złamane ;/
1216337489000
Lady M www.fight24.pl
Wysłana - 18 lipca 2008 07:22
ja jak kiedyś dostałam na sparingu, to też miałam podobnie jak Ty - przez tydzień miałam nos spuchnięty i bolał jak cholera, ale ponieważ w lustrze wyglądał na prosty i nie miałam problemów z oddychaniem, to uznałam że szkoda mojego cennego czasu i nerwów na chodzenie po lekarzach WYDAJE MI SIE, że złamanie to nie jest, co najwyżej pęknięcie i samo sie naprawi prędzej czy później (nosa w gips przecież i tak Ci nie wsadzą ), ale skoro masz nie spać po nocach przez to, to lepiej idź do lekarza
"No matter your goal, achieving it always starts with belief - do not underestimate the strength within."