Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Temat: Treść:
Autor

Złożony cykl-podwojne uderzenie:)

szymson1

Wysłana - 10 lutego 2010 19:03    Edytuj Cytuj
4-8 stanazolol 30 mged(La Pharma)

DeDe_

Wysłana - 10 lutego 2010 20:04    Edytuj Cytuj
Nie szalej, za duzo tych srodkow bedziesz mial w tym cyklu, walisz masteron w fastripie to odpusc wino, ewentualnie przesun potem z propem, dwa to troche dlugo go jedziesz 8tyg na trenie to juz chyba hardcore, chociaz ludzie lecieli i po 12 tyg na enanie trenu ale to juz glupota :P

1-8 Prop 50-70mg eod
2-7 Fastrip 200mg eod

lub jesli chcesz uzyc wszystkiego to:
1-8 test 400
3-8 fasttip 200 eod
9-15 prop 100-150mg eod
9-16 wino 30mg ed/50mg eod

Jestem zdecydowanie za tym pierwszym cyklem, nie wrzucaj wszystkiego na raz bo i tak tego nie wykorzystasz wiec niema sensu.
Mozesz tez dac propa na kicka przed test 400 ale nie wiem czy jest sens kombinowac, jak dieta bedzie dopieta srodki legit to Cie porobi tak jak trzeba.
Znawca -

szymson1

Wysłana - 10 lutego 2010 21:21    Edytuj Cytuj
fast rip 200mg eod ???????
Czy to nie za duza dawka jak na pierwszy kontakt z trenem??Wychodzi 130 trenu;/
Mysalem na 100mg eod??

Aras84

Wysłana - 10 lutego 2010 21:57    Edytuj Cytuj
jak dobry tren to i 50 mg e2d starczy
Ekspert -

szymson1

Wysłana - 10 lutego 2010 23:34    Edytuj Cytuj
Dede wczesniej pisales ze polecasz mi Tapering zamiast odbloku i dalej przejscie w tren i dopiero na koncu HCG odblok itd.
Mogłbys mi to doklanie rozpisac tydzin po tydogniu z dawkami i doblokiem.
Obecnie 4 tydzien
Lece propa mastera i zaczalem wino iniekcje bo planowalem skonczyc w 8 tyg ale teraz sie wacham.
wlasciwie wszytko kupione ale to nie problem bo srdoki moge pozamieniac.
Beda sogi dzieki

szymson1

Wysłana - 11 lutego 2010 16:45    Edytuj Cytuj
Jak nie Dede_ to moze Aras bys sie wypowiedzial...
Inne doswiadczone koksy tez mile widziane:)

Aras84

Wysłana - 11 lutego 2010 22:17    Edytuj Cytuj
nie kombinuj jak masz już ułożony cykl i go zacząłeś to nie zmieniaj
dokończ, zrób odblok, odpocznij i uderzaj z nowym
Ekspert -

szymson1

Wysłana - 11 lutego 2010 22:23    Edytuj  Cytuj
kwestia tego ze :
przerwa mala miedzy cyklami
prop i master uzyty w obydwu cyklach(a w drugim mniejsze ilosci)wiec poje sie ze nie porobi
receptory sie moga nie oczyscic wystarczajaco
i po***** sie 2 razy odblokowywac

takze pomoz przedluzyc bo to chyba jedyne sensowne wyjscie biorac pod uwage ze jestem w 4 tyg i lece :
propa
mastera
pierwszy tydzin wina
4 dzin clenbuterol

W szufladzie lezy jeszcze fast rip ,od*****a propa,test 400, stanazol La Pharma 10mg

Ile tyg wydłużyc i jak wkomponowac w to fast ripa ??
Moze cos dokupic a czegos sie pozbyc??

Aras84

Wysłana - 11 lutego 2010 22:25    Edytuj Cytuj
szczerze to jestem zwolennikiem raczej wpierw układania cykli, a dopiero później kupowania pod nie środków, a nie układania na siłę "bo coś jest"
ja Ci poradziłem jak ja bym zrobił, ale zrób po swojemu, pozdro!
Ekspert -

szymson1

Wysłana - 11 lutego 2010 22:33    Edytuj Cytuj
Aras ale srodki to nie problem wszystko moge pozamieniac (tylko nie to co juz wbilem ,heh)mam praktycznie dostep do wszytkiego.

Odpowiedzi jest na 7 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Złożony cykl-podwojne uderzenie:)

Strony:  pierwsza  1  2  3  4  5  7   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.