Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
mozesz mi rozpisac dokladnie jak powinno to wygladac, w ktorym momencie dodac i dawki, dzieki wielkie lap soga
1265490421000
szymson1
Wysłana - 06 lutego 2010 22:09
efki nie toleruje moj organizm - nie moge po niej spac!!!Takze odpada:)
1265490597000
drRzezio
Wysłana - 06 lutego 2010 22:33
Też się podobnym cyklem interesowałem i zamierzam taki na jesień strzelić. Sporo tematów przeczytałem na podobne tematy. Ogólnie polecają najpierw strzelić redukcję fatu a potem od razu bombkę na czystą masę.
Od 08.2010 ON
Znawca -
1265492029000
DeDe_
Wysłana - 06 lutego 2010 22:34
To zamiast eca kup jakis dobry spalacz, no i dieta staraj sie ja tryzmac + aeroby. Clena sam walilem raczej intuicyjnie, jako ze u mnie wystepowaly wszystkie skutki uboczne typu temperatura trzasace lapy dziwne skurcze, jesli nie mialem efektow ubocznych podbijalem nieco dawke, zacznij od najmniejszej mozliwej 0.02 apteki albo 0.04 jak masz jakiegos chinczyka bo to dziwnie slabe jest.
Edit: Clena tez nie wal na noc bo nie zasniesz
Zmieniony przez - DeDe_ w dniu 2010-02-06 22:35:21
Znawca -
1265492047000
szymson1
Wysłana - 06 lutego 2010 23:21
ale leciec w systemie 2on 2 off ??
1265494898000
szymson1
Wysłana - 06 lutego 2010 23:27
no i jak z tymi doblokami po pierwszym cyklu i po drugim?? Wydaje mi sie ze powinienem potaktowac jajka HCG skoro po 4 tyg nastepny cykl poleci:)
1265495263000
Phoneme
Wysłana - 07 lutego 2010 00:39
Nie rozumiem osob Twojego pokroju, ktorzy stosuja SAA. Bez urazy, ale wygladasz jakbys nawet nigdy na silowni nie byl, a zamiast tego odwiedzal tylko McDonaldsa. Moim zdaniem nie ma sensu robienia cyklu na czymkolwiek. Dobra dieta i aero byloby tutaj najlepszym i najrozsadniejszym wyjsciem. I nic ponad to.
1265499546000
szymson1
Wysłana - 07 lutego 2010 00:58
dobra dobra dzieki za opinie niebawem wstawie foty zebys popodziwiał...
1265500712000
KemsaGM
Wysłana - 07 lutego 2010 01:45
nie że bym się czepiał ale IMO 1 cyklem z siebie OGRA nie zrobisz' tym bardziej że to już twój 3 kontakt z sokiem..wydaje mi się po prostu że idziesz na łatwiznę...
a mama mówiła..bądz bikreful ;]
1265503555000
DeDe_
Wysłana - 07 lutego 2010 03:01
Clena jak najbardziej mozesz leciec 2tyg on 2 off na jakims spalaczu i tak do konca cyklu, zamiast odbloku mozesz zrobic jakis mostek z malymi dawkami SAA +/lub HCG, niema sensu robic odbloku i zaraz znow na cykl wchodzic, takie przynajmniej moje zdanie. Trening tez mozesz zoptymalizowac wrzucic wiecej ruchow 12-15 skupic sie na technice, zmniejszyc ciezar i czas odpoczynku miedzy seriami.