Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 81622 razy
słowa kluczowe: złamanie  nosa 
Autor

Złamanie nosa :/

kasperek

Wysłana - 16 maja 2004 23:16    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Witam.
Właśnie złamali mi nos.
Zaraz po zdarzeniu wstąpiłem do szpitala, gdzie nos został nastawiony.
Przyjechałem do domu, poszedłem do łazienki i chciałem wydmuchać krew która jeszcze została. Ku mojemu zdziwieniu krew częściowo przemieściła się w okolice oka. Cała powieka mi spuchła i teraz wygląda jakbym dostał również w oko.. Czy wie ktoś co się stało? Czy powinienem iść jeszcze do lekarza (czy coś pomoże - konieczność?).
Oczywiście każdy powie że powinienem iść ale jakbyście postąpili w mojej sytuacji sami? Dziękuje za odpowiedzi.
Pozdrawiam.

WALCZ DO KOŃCA A ZWYCIĘŻYSZ

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 16 maja 2004 23:21 
W większości przypadków polecamy:

Pvl - Mutant Mass

CENA: 219.00zł
Trec - Mass XXL

CENA: 109.00zł
Dymatize - Elite Whey Protein

CENA: 169.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

KOSA KK

Wysłana - 16 maja 2004 23:21    Edytuj Cytuj
jak smarkales przemiescila ci sie ? czy wtedy zobacyles ze pod oczami ci tez spuchlo wyskoczyla ****a?

to jest normalne z nosa przechodzi pod oczy i podejrzewam ze bedziesz mial pod jednym i pod drugim okiem lima

ps. dam ci soga na pocieszenie

Były moderator w Stylach Tradycyjnych Uderzanych i MMA oraz byly czlonek "Elity"
Znawca -

kasperek

Wysłana - 16 maja 2004 23:25    Edytuj Cytuj
Dopiero przy smarkaniu przeszło na jedno oko..
Takie uczucie jakby to powietrze było.
Jak nacisne na to oko to troche tej krwi wróci, a po chwili znów przejdzie do oka..

KOSA KK

Wysłana - 16 maja 2004 23:29    Edytuj Cytuj
idz do lekarza tylko tyle ci moge poradzic

Były moderator w Stylach Tradycyjnych Uderzanych i MMA oraz byly czlonek "Elity"
Znawca -

SFD

Wysłana - 16 maja 2004 23:29    Edytuj Cytuj
Też miałem ostatnio złamany nos( kurde musiałem leżeć tydzień w szpitalu bo miałem włożoną do nosa jakąś podpurke by się trzymał i prosto zrastał) przez dwa tygodnie miałem lima pod oczami chociaż dostałem tylko w nos. To jest normalne. Zawsze tak podchodzi.....

kasperek

Wysłana - 16 maja 2004 23:34    Edytuj Cytuj
Troszke dziwnie, bo krew jest tylko pod powiekom. Widziałem już pare przypadków - sam mam złamany nos już 3 raz. Takiego przypadku jednak jeszcze nie widziałem..
pozdr.
ps. Oczywiście sogi dla was.

SFD

Wysłana - 16 maja 2004 23:36    Edytuj Cytuj
To jednak lepiej idz na kontrole do szpitala. Lepiej być pewnym bo potem będziesz mieć jeszcze jakieś powikłania..

kasperek

Wysłana - 16 maja 2004 23:42    Edytuj Cytuj
Zobacze jutro rano jak stoi sprawa.
Jak będzie gorzej to chyba tak zrobie..
pozdr.

Lady_Kick

Wysłana - 17 maja 2004 08:55    Edytuj Cytuj
Hej!
Skoro juz w tym temacie jestesmy...
Czy zlamany nos (i nastawiony pozniej) jest w stanie pozniej powrocic do stanu "normalnosci", tak zeby nie bylo znac, ze byl zlamany?
L_K

Never Give Up!

KOSA KK

Wysłana - 17 maja 2004 09:16    Edytuj Cytuj
da sie nie wiem czy Czerkawski czy Oliwa z NHL kiedys sie wypiwiadal ze mial pare czy parenascie razy nos zlamany i nie mmial zadnej operacji plastycznej tylko mu nastawiali w szpitalu i ma normalny prosty nos

Znawca -

Lady_Kick

Wysłana - 17 maja 2004 11:29    Edytuj Cytuj
To pocieszajace Nie mam zlamanego, ale nigdy nie wiadomo
L_K

Never Give Up!

Odpowiedzi jest na 35 stron.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Złamanie nosa :/

Strony:  pierwsza  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.