Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 1278 razy
słowa kluczowe: złamany  palec 
Autor

ZłAMANY PALEC

Bartosz62

Wysłana - 30 czerwca 2008 12:17    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

obecnie mam złamany palec w prawej nodze ten obok dużego problem wtym czy bd mógł bo zrośnięciu sie kosci robic wpsięcia na palcach np z obciązeniem

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 30 czerwca 2008 17:11 
W większości przypadków polecamy:

SFD - SFD Leucine Carboplus

CENA: 22.00zł
Nutrend - Flexit drink

CENA: 46.00zł
Pvl - Mutant Mass

CENA: 219.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Bartosz62

Wysłana - 30 czerwca 2008 17:11    Edytuj Cytuj
odświeżam

utopiste88

Wysłana - 03 lipca 2008 18:37    Edytuj Cytuj
No napewno nie orazu pamietaj kosc bedzie oslabiona w koncu byla zlamana a poza tym palec jest przez jakis czas unieruchomiony wiec sie zastal. Na poczatku lepiej go rozchodz nie wiem jakies 2tygodnie powinny wystarczyc. Pozdrawiam i zycze szybkiego powrotu do zdrowia ;)

KLIP - KREW LZY I POT

Zuza3012

Wysłana - 19 lutego 2010 22:04    Edytuj Cytuj
Witam. Mam problem ; / . Dokładnie w drugi dzień Świąt Bożego Narodzenia na stopę, a w zasadzie na małego palca spadła mi 2l butelka coli [pełna] . Palec bolał, nie mogłam chodzić, więc robiłam okłady z altacetu przez ok. 2 tyg. Od tej pory minęły 2 miesiące, a palec nadal boli, najgorszy ból jest przy wkładaniu stopy do buta ;xx . Nadal jest spuchnięty, tak jak na początku tyle tylko, że krwiak zszedł. Przy paznokciu zrobiło się zgrubienie tak jakby kość odstawała i boli przy dotknięciu, a o poruszaniu nim nie wspomnę. Chodząc pochylam nogę do środka żeby tylko nie stanąć na palca .
Może to być pęknięcie ? Tylko tylko, że już zrośnięte ? I na dodatek źle ? . Byłam wczoraj u lekarza pierwszego kontaktu i dostałam skierowanie na RTG. W zasadzie to sama nie wiem czy jechać do szpitala i siedzieć tam pół dnia, a później wyjść z poradą lekarza "smarować maścią" . Chyba raczej nie wsadzają stopy do gipsu z powodu małego palca ?
Z góry dziękuję za odpowiedź [ i błagam, tylko mnie nie zjeżdżajcie, że długo zwlekałam itp. Teraz tego żałuję ].

OlEsZak

Wysłana - 19 lutego 2010 22:42    Edytuj Cytuj
Idz na RTG. idz rano i myśle ze nie bedzie duzych kolejek a jeśli nawt nie zaszkodzi poświecic pare godzin

dawiddd87

Wysłana - 19 lutego 2010 23:13    Edytuj Cytuj
rok temu mialem zwichnięcie i pękniecie palca mialem problem przez jakis czas;] ale po RTG lekarz stwierdził że ten palec był poważnie złamany wczesniej;] fakt mialem z nim problem jakies 2 lata wstecz. bolał przez okres kilku tygodni. myslalem ze to zbicie czy cos a okazalo sie co innego;] problemów z nim nie mam wiec jest git i nie przeszkadza to w robieniu wspięc na palce z duzym ciezarem pozwortu do zdrowia życze;]

***Człowiek jest w stanie osiągnąć wszystko***

Zuza3012

Wysłana - 25 lutego 2010 15:04    Edytuj Cytuj
Okazało się, że palec złamany. Gips na 2 tygodnie ; xx

dawiddd87

Wysłana - 04 marca 2010 22:16    Edytuj Cytuj
minęło kilka dni ale odświeżę. Trzeba było kołować się na opatrunek plastrowy zamiast gipsu;D w chodzeniu wtedy ostrożnie trzeba ale majac dobre buty nie przeszkadza to za bardzo;D

***Człowiek jest w stanie osiągnąć wszystko***

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.