Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 81552 razy
słowa kluczowe: złamanie  nosa 
Autor

Złamanie nosa :/

Gym4Life

Wysłana - 29 listopada 2007 08:03    Edytuj  Cytuj
Kamiru ale termat wciaz aktualny, wciaz sie lamia noseczki na treningach a co do tego ze nos jest lekko krzywey obity itp to nie badzcie dziewczynkami przeciez jestescie facetami, dziewczynom sie podobaja takie obite fajterskie ryje pelne dumy

kopt

Wysłana - 29 listopada 2007 08:15    Edytuj Cytuj
problem w tym, że krzywy nos miewa krzywą przegrodę i niefajnie się oddycha :-/

"Energia przepływa, nie powinna stać.
A stoi gdy wątpisz w tę energię.
Musisz więc za energią nadążyć, nadążyć za siłą.
Wówczas jesteś z siłą w harmonii."
Specjalista -

Bolo_ns

Wysłana - 29 listopada 2007 19:11    Edytuj Cytuj
oj tak, prawda

,,Najlepsza obrona jest atak"

tito87

Wysłana - 09 grudnia 2007 13:22    Edytuj Cytuj
wczoraj w nocy mielismy akcje na miescie z kumplami efektem u mnie jest chyba zlamny nos choc nie jestem tego pewny. do szpitala raczej nie pojde bo jeszcze beda chcieli mnie tam zostawic na dluzej a tego nie chce. Mam wszystkie te objawy co napisaliscie wyzej o zlamanym nosie tylko ze moj nie jest krzywy moze przez to ze dostalem z basi. Co o tym m jyslicie czy jak teraz jest prosty to czy zrosnie sie tez tak samo prosto sam??

co cie nie zabije to cie wzmocni

vtserafin

Wysłana - 09 grudnia 2007 14:35    Edytuj Cytuj
Po co mieliby cie zatrzymywać w szpitalu? Nastawią i wy******lą do domu. Szpitale nie mają hajsu żeby trzymac ludzi naprawde chorych a będą gościć kolesi ze złamanymi nosami...

renegat44 SZARY

Wysłana - 09 grudnia 2007 15:11    Edytuj Cytuj
jedyne miejsce gdzie cię mogą zatrzymać to poczekalnia bo lekarz pewnie przez dwie godziny będzie kończył swoją herbatkę/kawkę czy cotam jeszcze może mieć

"Musisz świecić przykładem odwagi, honoru, żarliwej dla Narodu służby"

LopezSLU

Wysłana - 15 grudnia 2007 09:16    Edytuj Cytuj
witam, w czwartek zlamalem sobie nos, zawiezli mnie do szpitala, a wczoraj mi nastawiali i juz do domu wypuscili, ale nie pokoi mnie ze mam krwawienie z nosa, wie ktos czy to jest normalne? aha mam jeszcze w nosie zacisk i tampon, bo mialem blone sluzowa rozwalona, rana na 1,5cm.. prosze o odpowiedz

Kuna71

Wysłana - 15 grudnia 2007 18:28    Edytuj Cytuj
A ja mam takie pytanie, bo mialem nos zlamany gdzies ze dwa miesiace temu i nie mam nadziei na jego nastawienie teraz, oddycham jedną dziurką, ale moje pytanie brzmi - czy jeśli ktoś mi złamie znowu nos to nie będzie żadnych powikłań? Będą mi to mogli normalnie nastawić i czy wtedy będę mógł normalnie oddychać czy tak jak po pierwszym a przed drugim złamaniem?

renegat44 SZARY

Wysłana - 15 grudnia 2007 18:48    Edytuj Cytuj
LopezSLU-krwawienie jest normalne w takiej sytuacji
Kuna71-radziłby ci iść do dobrego laryngologa,generalnie ,żeby nastawić coś po zrośnięciu to i tak znów to łamią (,ale oni wiedzą jak to zrobić) a nikt ci nie zagwarantuje ,ze jak ktoś ci znów złamię źle zrośnięty nos to będzie tak miło i kolorowo bo różnie może być!Mogą wystąpić różne "perypetie" i na zabieg i tak warto iść bo nawet jak teraz nie masz żadnych problemów z tym źle zrośniętym nosem to w przyszłości przez taka ******łę możesz mieć nawet problemy z sercem ze względu na problemy z oddychaniem.Tak jak mówiłem leć do Laryngologa a on powinien dać ci skierowanie na zabieg operacyjny który nie jest czymś wielkim bo tak naprawdę to bardziej zabieg plastyczny (nastawienie komór) a naprawdę może pomóc.

"Musisz świecić przykładem odwagi, honoru, żarliwej dla Narodu służby"

Kuna71

Wysłana - 15 grudnia 2007 19:23    Edytuj Cytuj
Dzieki, lap SOGa :)

Odpowiedzi jest na 35 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Złamanie nosa :/

Strony:  pierwsza  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.