Kamiru ale termat wciaz aktualny, wciaz sie lamia noseczki na treningach a co do tego ze nos jest lekko krzywey obity itp to nie badzcie dziewczynkami przeciez jestescie facetami, dziewczynom sie podobaja takie obite fajterskie ryje pelne dumy
1196319791000
kopt
Wysłana - 29 listopada 2007 08:15
problem w tym, że krzywy nos miewa krzywą przegrodę i niefajnie się oddycha :-/
"Energia przepływa, nie powinna stać. A stoi gdy wątpisz w tę energię. Musisz więc za energią nadążyć, nadążyć za siłą. Wówczas jesteś z siłą w harmonii."
Specjalista -
1196320524000
Bolo_ns
Wysłana - 29 listopada 2007 19:11
oj tak, prawda
,,Najlepsza obrona jest atak"
1196359892000
tito87
Wysłana - 09 grudnia 2007 13:22
wczoraj w nocy mielismy akcje na miescie z kumplami efektem u mnie jest chyba zlamny nos choc nie jestem tego pewny. do szpitala raczej nie pojde bo jeszcze beda chcieli mnie tam zostawic na dluzej a tego nie chce. Mam wszystkie te objawy co napisaliscie wyzej o zlamanym nosie tylko ze moj nie jest krzywy moze przez to ze dostalem z basi. Co o tym m jyslicie czy jak teraz jest prosty to czy zrosnie sie tez tak samo prosto sam??
co cie nie zabije to cie wzmocni
1197202943000
vtserafin
Wysłana - 09 grudnia 2007 14:35
Po co mieliby cie zatrzymywać w szpitalu? Nastawią i wy******lą do domu. Szpitale nie mają hajsu żeby trzymac ludzi naprawde chorych a będą gościć kolesi ze złamanymi nosami...
1197207336000
renegat44 SZARY
Wysłana - 09 grudnia 2007 15:11
jedyne miejsce gdzie cię mogą zatrzymać to poczekalnia bo lekarz pewnie przez dwie godziny będzie kończył swoją herbatkę/kawkę czy cotam jeszcze może mieć
"Musisz świecić przykładem odwagi, honoru, żarliwej dla Narodu służby"
1197209494000
LopezSLU
Wysłana - 15 grudnia 2007 09:16
witam, w czwartek zlamalem sobie nos, zawiezli mnie do szpitala, a wczoraj mi nastawiali i juz do domu wypuscili, ale nie pokoi mnie ze mam krwawienie z nosa, wie ktos czy to jest normalne? aha mam jeszcze w nosie zacisk i tampon, bo mialem blone sluzowa rozwalona, rana na 1,5cm.. prosze o odpowiedz
1197706591000
Kuna71
Wysłana - 15 grudnia 2007 18:28
A ja mam takie pytanie, bo mialem nos zlamany gdzies ze dwa miesiace temu i nie mam nadziei na jego nastawienie teraz, oddycham jedną dziurką, ale moje pytanie brzmi - czy jeśli ktoś mi złamie znowu nos to nie będzie żadnych powikłań? Będą mi to mogli normalnie nastawić i czy wtedy będę mógł normalnie oddychać czy tak jak po pierwszym a przed drugim złamaniem?
LopezSLU-krwawienie jest normalne w takiej sytuacji Kuna71-radziłby ci iść do dobrego laryngologa,generalnie ,żeby nastawić coś po zrośnięciu to i tak znów to łamią (,ale oni wiedzą jak to zrobić) a nikt ci nie zagwarantuje ,ze jak ktoś ci znów złamię źle zrośnięty nos to będzie tak miło i kolorowo bo różnie może być!Mogą wystąpić różne "perypetie" i na zabieg i tak warto iść bo nawet jak teraz nie masz żadnych problemów z tym źle zrośniętym nosem to w przyszłości przez taka ******łę możesz mieć nawet problemy z sercem ze względu na problemy z oddychaniem.Tak jak mówiłem leć do Laryngologa a on powinien dać ci skierowanie na zabieg operacyjny który nie jest czymś wielkim bo tak naprawdę to bardziej zabieg plastyczny (nastawienie komór) a naprawdę może pomóc.
"Musisz świecić przykładem odwagi, honoru, żarliwej dla Narodu służby"