najlepiej wejdź na stronę: www.logos.pomorze.pl/oferty albo napisz: logos@logos.pomorze.pl i tam wszystkiego się dowiesz. ja mam takie ćwiczenia na dvd w wykonaniu Raviego Javalgekara
1194077326000
gothikme
Wysłana - 14 listopada 2007 21:10
Może to cie zainteresuje:
na youtube masz rożne filmiki z yoga, mozna tam cos podpatrzyc ;) A co do ksiazki to napewno sie sprzyda jesli chcesz cwiczyc joge, w ksiegarni mysle ze bez problemu znajdziesz ksiazki poświecone jodze.
"Jest światło i ciemna droga Jest noc i blaknąca nadzieja Był sen, który raz był mój"
1195071041000
Clio
Wysłana - 18 listopada 2007 19:43
jogi,przynajmniej na początku, nie polecam ćwiczyć z pomocą filmików. musi być instruktor, który nauczy prawidłowej podstawy ciała przy podstawowych pozycjach. samemu niekoniecznie może się to udać, a tym można sobie zaszkodzić.
siła wewnętrznego spokoju
1195411431000
gothikme
Wysłana - 18 listopada 2007 22:42
Ja sama kiedys cwiczyłam uczac sie z ksiazek. Ale masz racje najlepsze wyjscie to cwiczenia pod okiem specjalisty ktory bedzie korygował w razie czego i nauczy prawidłowej techniki :) pozdrawiam
"Jest światło i ciemna droga Jest noc i blaknąca nadzieja Był sen, który raz był mój"
1195422166000
Shewolf
Wysłana - 21 sierpnia 2009 10:35
Ja z jogą mam niewiele wspólnego.Jednak bardzo chciałabym zacząć:) Martwi mnie tylko to,że ja ogólnie mam dość dużą sztywność ścięgien i bardzo powoli idą mi postępy w rozciąganiu. Chodziłam przez pół roku (bardzo regularnie)na pilatesa i ruchomość stawów potrzebna do skłonów wcale mi się nie zwiększyła.Jedynie zakres ruchów w górnych partiach ciała.