Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 12824 razy
słowa kluczowe: xenadrine 
Autor

Xenadrine

Mawashi

Wysłana - 17 lipca 2001 15:05    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Kto brał Xenadrine, jakie miał efekty i jak stosował.
Z góry dziękuję.

Pozdrawam,
Mawashi

Lepiej jest być kanciastym Czymś niż okrągłym Niczym.

Moderator dz. Trening w domowych warunkach

"Lepiej być kanciastym czymś, niż okrągłym niczym"

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 17 lipca 2001 23:43 
W większości przypadków polecamy:

Dymatize - Super Mass Gainer

CENA: 159.00zł
Peak - Whey Protein

CENA: 149.00zł
Ultimate Nutrition - Horse Power

CENA: 129.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,   odżywki białkowe,  odżywki na masę

SFD

Wysłana - 17 lipca 2001 23:43    Edytuj Cytuj
Stosowalem wg. opisu na opakowaniu.
Wyniki? Bez areodobow (nieco tylko zmodyfikowany trening + dieta) zjechalem jakies 6-7kg.
Po zakonczeniu cyklu Xenadrine nie bylo zadnego wzrostu wagi - wszystko pozostalo (a raczej - nic nie przybylo :)

bst
Moderator dzialu HIT
Zapraszam do dyskusji.

PHCthulhu

Wysłana - 18 lipca 2001 00:02    Edytuj Cytuj
Ile czasu stosowales?
Czy nie stracisz masy miesniowej przez to?

PHCthulhu
"Zwyciezca jest ten kto widzi odpowiedz dla kazdego problemu. Przegranym zas kto widzi problem w kazdej odpowiedzi."

PHCthulhu
"Zwyciezca jest ten kto widzi odpowiedz dla kazdego problemu. Przegranym zas kto widzi problem w kazdej odpowiedzi."

Witas

Wysłana - 18 lipca 2001 11:15    Edytuj Cytuj
Jedna tabl.na pół godziny przed aerobami+l-karnityna+zielona herbata.Po 3 tygodniach przerwa na tydzień i potem znów 3tygodniowy cykl.Zjazd wagi:ponad 20kg w ciągu 3 miesięcy.Efekty uboczne:początkowo zwiększenie ciśnienia i tętna (do 180 w trakcie aerobów),po kilku tygodniach wszystko wraca do normy;rozdrażnienie.Warto...

WitF1

WitF1

SFD

Wysłana - 19 lipca 2001 15:29    Edytuj Cytuj
Ja to jadlem i wykonczylem cale opakowanie 120 tabletek. Z masy nie spadlem wiele bo jakies 3kg natomiast w tali 5 cm. To chba nioezle. Ale ograniczylem kalorie do 2000 dziennie i duzo aerobow. Ale ja zakonczylem to zaczolem cwiczyc na mase i troche przybylo ale i tak jestem zadowolony. Tylko troche sie kiepsko czulem po tych prochach. Serce wali jak dzwon szczegolnie przed zasnieciem i raz myslalem ze zemdleje jakos wglowie mi zachuczalo i zrobilo sie ciemno przed oczami. Powiedzialem ze odstawiam jednak nie odstawilem. Jadlem tak jak podaja na opakowaniu 2 rano przed posilkiem i 2 troche przed treningiem ale nie za pozno bo nie mogle usac

Pozdrawiam Irek

SFD

Wysłana - 20 września 2001 15:19    Edytuj Cytuj
hm...
to wszystko bardzo ciekawe... ale dlaczego w tylu krajach zostala zakazana???
Ja chetnie testuje wszystkie suplementy na redukcje tkanki tluszczowej i jak na razie najbardziej bylam zadowolona z l-karnityny Ultimate. Jak to trzeba dawkowac gdy sie wazy 60 kg

tamara

Witas

Wysłana - 20 września 2001 15:35    Edytuj Cytuj
bo zawiera efedrynę,a to jest narkotyk.Dodatkowo efedryna jest na liście zakazanych środków dopingowych,zarówno w kulturystyce jak i pozostalych dyscyplinach sportowych.

WitF1

WitF1

SFD

Wysłana - 05 października 2001 12:51    Edytuj Cytuj
Stosowalem najpierw Hydroxycut przez prawie miesiac, potem Xenadrine przez 2 tygodnie. Hydroxycut tez dzialal, ale dosc powoli, natomiast z Xenadrine efekt byl natychmiastowy, zadnych efektow ubocznych, nawet brana wieczorem nie powodowala zadnych klopotow z zasnieciem. Przy tym nie cwiczylem na silowni, tylko codziennie pol godziny - godzina na basenie, pozniej serie sklonow na miesnie proste i skosne brzucha (150 do 300 razem) oraz pompek. Efekt - zgubilem warstwe sadelka naokolo brzucha, pokazal sie upragniony six-pack, i co najwazniejsze zgubilem znienawidzone "love handles" czyli sadelko przy biodrach. W sumie zgubilem jakies 3-4 kg tluszczu, a przybylo mi do 6-7 kg masy.

SFD

Wysłana - 05 października 2001 13:12    Edytuj Cytuj
Gdzie i za ile mozna kupic Xenadrine?

"Gaze towards the Heavens, and you might catch a glimpse of Me..."

Witas

Wysłana - 05 października 2001 13:14    Edytuj Cytuj

WitF1

monikairl

Wysłana - 03 lipca 2008 14:28    Edytuj Cytuj
czy ktos mogl by mi powiedziec gdzie moge kupic xenadrine????
bo nie zabardzo wiem a bardzo mi na tym zalezy!!

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Xenadrine

Strony:  pierwsza  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.